Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Jedi Order] Moour
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Rui
Я ознайомився з Кодексом Ордену Джедаїв та зобов'язуюсь його дотримуватися, відповідати канонам та не забувати його настанови в самі темні часи.


Рольова Історія:


Я народився на планеті Ордерон. З дитинства мій батько розповідав мені історії про великих Мандо'аде (Мандалорців), які проживали на луні Ордерону - Дксун.
Я настільки захопився історіями про Кандеруса Ордо - Мандалора всіх кланів Мандо'аде часів Старої Республіки, що сам захотів стати одним з них. Коли мені виповнилося 20-ть років, я, пройшовший підготовку в СБ міста Ізіса, купив зореліт, та, полетів шукати Мандалоріанців.... На протязі трьох довгих років, я, літаючи по всьому Зовнішньому Кільцю, знайшов лагерь Мандалорців.

*Два роки після знаходження лагерю Мандалоріанців*


На невідомій планеті, посеред невідомого лагерю, на постаменті, стояв воїн з білого кольору волосами, тримаючий в випрямлених руках шлем з T-образним візором
- Муур, що носить ранг Адіік! Ти порушив наші закони! За це, Ми - Мандалорці, виключаємо з нашої сім'ї, без права повернення! Покинь цей лагерь, і більше не повертайся!-сказав чоловік в чорному бескарагамі, з надягнутим шлемом з T-образним візором.

*Трошки пізніше.Пункт отримання громадянства Республіки.*

- Доброго дня, я хочу отримати громадянство Республіки! - сказав біловолосий високий хлопець в чорній рубашці і штанях, на поясі яких був бластер "DL-44".


Три роки після

На протязі цих трьох років зі мною сталося...нічого цікавого. Я перебував в Республіці, відстоював її честь в битвах з імперцями та інше. Брав участь в Галактичній Війні і беру її на цей момент. Нічого цікавого за цей час не сталося, скоріше за все, через якісь дивні аномалії в Галактиці, які винищили майже всіх розумних в ній. Я всі три роки я бачив лише декілька сотень людей, що дуже мало для Ордерона, на якому я зараз знаходжусь.

Ось заявка на громадянство: https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=72050
Nikooz
Принят biggrin.gif



  • Будучи громадянином Республіки, ти пройшов нелегкий шлях, щоб стати джедаєм, але це лише початок. Відтепер, обраний тобою, шлях пов'язаний з Орденом Джедаїв. Надалі кожен твій крок буде впливати на орден, тому виправдай виказану тобі довіру та не забувай, що ти є лицем клану. Будучи джедаєм, на тебе накладаються додаткові обмеження. Рекомендую переглянути голокрон \"Подолання Нерозсудливості\", також слушні поради знайдеш в голокроні одного з Магістрів

  • Бібліотека Ордену Джедаїв являє собою сховище голокронів усіх джедаїв які колись були в ордені, крім того, бібліотека є навчальним полігоном для усіх джедаїв. Тепер і ти маєш обов'язок створити свій голокрон та насичувати його своєю історією, яка, можливо, для інших джедаїв буде цікавою та пізнавальною. Інструкції, щодо створення голокрону ти знайдеш у темі "Шаблон создания Голокрона". У кожному голокроні зберігається інформація про твій рівень розвитку як джедая(Очки Пізнання Сили). Магістри слідкують за розвитком своїх підопічних та уразі виконання поставленних завдань підвищують звання. Після реконструкції ордену, кожен бажаючий має можливість розвивати орден, для цього існують три зали, до одної з яких ти ввійдеш трохи згодом, як вибереш свій шлях. Для ознайомлення з роботою зал ви можете почитати теми: Зала Консулів, Зала Охоронців, Зала Вартових.
.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.