Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Jedi Order] Kostianchik
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Saizyn
Я ознакомился с Кодексом Ордена джедаев. Клянусь и обязуюсь соблюдать его, следовать канонам и не забывать его наставления в самые темные времена.

Рольова історія:

Народився на планеті Набу. Батько був фермером, а мама доглядала мене та мого брата. Одного дня все здавалося як завжди, але потім мама пішла готувати обід і залишила мене та мого брата самих в кімнаті, мені тоді було 5 років, а йому 2, він побачив ніж на столі та захотів з ним погратися, але не міг дістати і спробував його скинути бивши ніжку столу, мама почула це, відправилась до нас в кімнату, але було запізно, ніж впав зі столу, саме тоді мама дізналася про те, що в мені є сила, я за допомогою сили зловив ніж. Коли прийшов тато мама йому про все розповіла. Тато був шокований дізнавшись про це. Через місяць на планету прилетіли джедаї, щоб знайти мене. Вони зайшли до нас в будинок та сказали мамі, що її син має вирушити до храму джедаїв. Мама подзвонила батькові. Він швидко повернувся додому. Він був категорично проти того, щоб мене забрали, але він зрозумів, що моє призначення стати джедаєм. Він дав згоду і ми полетіли на Корусант. Мене прийняли до Республіки. І тепер я подав заявку до Ордену.

Заявка до Республіки: https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=70318
Goodly
Вітаю тебе, Костя.

Які ти зробив висновки з минулої заявки, чому тобі відмовили?

І розкажи мені про політичну ситуацію в галактиці, як ти ставишся до недавніх подій?
Saizyn
Вітаю.
Минулій заявці я приділяв недостатньо часу, мої відповіді несли собою мало інформації, думаю саме цьому мені відмовили.
В галактиці почалася війна, в якій агресор ( як і зазвичай ) Імперія. Думаю, добре, що клани вирішили об'єднатися, щоб разом зупинити агресора. Альянс ENTENTE зможе противостояти Імперії. Навіть, якщо під контролем Імперії уся галактика, вона не зможе всім противостояти.
Goodly
Опиши кожен клан на порталі, тобто
1. Своє ставлення.
2. Самих відомих і на твою думку гравців з цих кланів.
3. Написати силу кожного по 10 бальній системі.

Ти зробив висновки з минулої заявки? Я очікую розгорнутої відповіді на запитання.
Rikimaru
С каким джедаем ты хотел бы себя ассоциировать?
Persey

Правила подачи заявок:
1. Подать заявку может каждый житель Республики, который является гражданином более месяца.




Зелен.
Nikooz
Не-не, там всё ок. Строчку я добавил уже после заявки Костянчика... Мы не уследили вовремя.
Saizyn
Гудлі
Republic
:
Найстабільніший клан на ЮАГ, ніколи не припиняв свого існування. На мій погляд це найкращій клан для гравців, які бажають справедливості. Мені подобається в Республіці те, що вона має оборонні пріорітети, тобто не розпочинає війни, але й не дає підкорити себе.Також дуже добре, що вона дипломатична, вирішує більшість проблем за допомогою слів. Має хороший коллектив. Самі відомі гравці Республіки це - Nikooz, Wergon, Black Hawk, Haydamaka, Elroy, Asitaka і Taviscaron. Вони найстаріщі гравці не лише Республіки, але й всього ЮАГу. Сила Nikooz - я мало бачив його в діях, але на мій погляд десь 8/10, Wergon - 9/10, Black Hawk - ніколи не бачив його в діях, Haydamaka - теж не бачив як він б'ється, Elroy - 7/10, Asitaka - 8/10,Taviscaron - 9/10.
Empire:
З нею в мене асоціюється слово - війна. незнаю чому))) Маючи під контролем всю галактику жадають ще війни, з ними (імперцями) неможливо домовитись політичним шляхом. На мій погляд Імперія самий ворожий клан, який впевнений, що зможе підкорити всі інші клани. Відомі гравці: Darth Tyranus, Aris, Conspirator, Moon Light. Тіранус - 9/10, Аріс - 8/10, Сонспіратора я не бачив в бою, Місячне світло - трохи бачив його в бою десь 8/10.
Order Of Anfor:
Клан відомий своєю силою, має сильних бійців. Орден Анфор як Орден джедаїв, тільки вони не обирають сторону, залишаються нейтральними ( трохи схожі на сірих джедаїв ). Відомі гравці це - Sanguis, Daitro, Umka,El Chyrko.
Sanguis - як на мене найсильніший гравець на ЮАГі 10/10, Daitro - 9/10,Umka - 8/10, El Chyrko - 9/10.
Black Sun:
Злочинне угрупування, в основному використовують бластери та підлість як зброю. Але, що мені в них подобаєтьсся так це те, що вони хоч і злочинці, але не провокують воєнні дії.Також має непоганих гравців, таких як Nimbo, Dammer, Sly і недавно до них приєднався Verlos. Німбо - 9/10, Даммер - 8/10, Слай - 9/10, Верлос - 8/10.
Star Group:
Нейтральний клан, який має вигляд армії, що можна побачити по званням і по Штаб квартирі. Раніше не був досить активним, але потім набрав гравців та відновився. Моє ставлення до Star Group нейтральне, вони ( члени цього клану ) досить хороші бійці. Цей клан відрізняється від всіх інших тим, що має менший коллектив, але майже весь він активний, тобто має більше активних гравців, ніж всі інші. Відомі гравці клану imba, Konstantin, Soma, Niksem, Bad Santa і Stilleta, також людина, яка недавно пішла з клану Victoria. imba - 9/10, Konstantin - 8/10, Soma - 8/10, Niksem - 8/10, Bad Santa - 8/10, Stilleta - 7/10, Victoria - 8/10.
Star Warriors:
Цей клан був створенний не так давно я про нього знаю лише те, що там досить сильні бійці. Відомі Erandmo, Spatzerpar, Rouch, я бачив в бою лише
Spatzerpar в можу сказати, що він володіє мечем десь на 8/10, про решту лише чув.
The Lols:
Був створенних недавно, але вже став відомим своїми активними бійцями - Enya, Miracle, Danny, Turok, Kaine, Cancer, Mr Spoty. Цей клан здивував мене тим, що він швидко набрав великий состав, в якому непогані бійці та став відомим.
Enya - 8/10, Miracle- 7/10 , Danny - 8/10, Turok- 7/10 , Kaine - 7/10, Cancer - 7/10, Mr Spoty - 8/10.
Рікімару, я би хотів асоціювати себе з магістром Йодою yoda.gif , бо він самий мудріший з джедаїв.
Goodly
Добре, Костя, мені сподобалась твоя відповідь але ти забув з SG ще одного дуже відомого гравця, як гадаєш хто це?)

Знайди скільки зможеш інформації про таких гравців, як Spicer, Omnik, Limster.
Зроби висновки зі знайденого і скажи мені, що їх об'єднує і чим вони прославились на порталі?
Saizyn
Гудлі, думаю впустив гравця Dan Mor.
Постараюсь. Тільки от гравця Limster немає) є Mandico)


Spicer: Зараз під ніком Leony, раніше мав ніки Wanted Man, Thaddeus, Rosh Penin. 14 років, 9 клас. Мав не лише багато аккаунтів, а й кланів, був спочатку в Республіці, потім пішов до Імперії, потім знову до Республіки, під час перебування в Республіці був кандидатом у сенатори,ще в АР та Ордені.

Omnik: був в кланах: Cis, BS, Rep, Ant, Je, BHL, Cult:AC, Cult, Cis, Cis:TF, Free,Emp.Cis,Cis:TF,Je,BHL,Ant, справжне ім'я Алексій, 14 років, 9 клас, боти: Evoks, Blood Ravan, Weawer, Keron, Zuma, Fresh, Nanosuit, Killer-Bot, Bentley, Batlazar, Avesta, Cm-Pank, Djoker-Win, Porsh-Fan, Alex-Messi-Win, Messi Kyle, Fernandot.

Limster: зараз називається Mandico, справжне ім'я Михайло, 14 років, 8 клас, подавав заявку до Імперії, але його не прийняли потім він пішов до Республіки, коли йому відмовили він знову намагався стати Імперцем, відмовили, потім подав заявку в Республіку і йому знову відмовили.

Їх об'єднує їхня кланова репутація, багато кланранили, зайняли рекорді місця по списку кланів.
Goodly
Доречі цікаво те, що всі кланранери міняють ніки дуже часто) Як гадаєш чому?
Які б поради ти міг дати цім людям і як ти до них ставишся?

Вони всі відносно молоді, тобто по 14 років, а вже мають погану репутацію. Можливо ти теж захочеш в інший клан, коли тебе запросять?

Також скажи мені чим будеш займатись в Ордені?
Saizyn
Гудлі, вони міняють ніки, щоб почати свою репутацію спочатку. Я б їм порадив не кланранити, а обрати якийсь 1 клан і бути в ньому. Я ставлюся до них негативно. Навіть, якщо мене запрошуватимуть до інших кланів, я всеодно залишуся в Республіці. Якщо мене приймуть до Ордену, я братиму активну участь його житті, відписуватися в заявках, виконуватиму завдання, які мені доручатимуть і відстоюватиму честь Ордену.
Lotr
Привіт, Kostianchik.

(Kostianchik @ 23.10.2015, 22:15) *
Навіть, якщо мене запрошуватимуть до інших кланів, я всеодно залишуся в Республіці.
За яких умов, на твою думку, все-таки було б доцільно покинути Республіку? Тобто за яких умов на порталі/в клані/в особистому житті лишатись в Республілі було б нелогічним, неадекватним рішенням чи таким, що персонально тобі принесло би більше шкоди, ніж варто терпіти.
Wergon
Тут ти перечислив самих відомих на твою думку гравців з різних кланів. Ось тобі завдання принеси голограми (скріншоти) як ці гравці роблять тобі поклони або вбий їх і теж принеси голограми.
Saizyn
Вітаю, Лотр.
Не думаю, що можуть статися такі умови за яких буде дурістю залишатися в Республіці. Навіть не можу собі уявити, щось із-за чого я б покинув клан. Думаю є така ситуція,відтворення якої мало вірогідне, коли Республіка вже не буде такою, якою є зараз, тобто не буде демократичним кланом, буде більш схожа на Імперію, встанове диктатуру в галактиці. Тільки, якщо "демократична" Республіка піде, я покину її, бо я обрав саме її через справедливість та чесність.

Wergon, буде зроблено.
Lotr
Справедливість, чесність, демократичність.. І в чому це усе проявляється у нас? Наведеш якісь відомі тобі приклади, коли в Республіці було прийнято рішення відповідно до кожного з названих вище пунктів?
Elroy
А я вот думаю , что ты еще не готов вступить в орден, что скажешь?
Saizyn
Elroy, це ваш погляд, ви так вважаєте. Вам видніше, якщо можна будь-ласка поясніть чому. ( Щоб я хочаб знав,що не так )

Lotr,
Демократичність: має Сенат, що вже можна віднести до демократичної держави. Сенаторів обирає народ, а не 1 -2 людини, верхня та нижня палати мають однакові права,
1. Республика - федеративное демократическое государство
, як це написано в Конституції.

Справедливість: має Суд Справедливості, де "справедливо" вирішуються суди.

Чесність: про чесність написано в правилах поведення Республіканців, а саме про чесність в бою, наприклад не атакувати людину, якщо вона тебе не бачить, якщо нападеш сзаду, то це буде підло і не чесно.
Lotr
Ні, я не питав про що і де написано. Якісь конкретно приклади наведи де ці всі поняття були реалізовані. Наприклад десь когось вигнали через проступок, або хтось зумів реалізувати щось, що не пройшло б в іншому клані "без демократії" і тд. Щось у цьому роді, бо інакше звідки ти знаєш, що у нас це все справді практикується, а не лише десь написано для краси?
Rikimaru
Я в твоей заявке на гражданство указал условие моего голоса. Ты его не придержался. Слишком спешишь, рано еще
Против
Saizyn
Лотр, в Суді Справедливості були покарані, ті хто порушував правила, до того ж справедливо, не виганняли відразу ж з клану ( саме через не дуже глобальні порушення ), штрафували. Також в конфлікті з Імперією, Республіка намагалася вирішити дипломатично, поставивши умови з-за, який воєнні дії не були б реалізовані.
Nikooz
Интересно... А можно ли сейчас в архивах найти что-то про UB ?
Saizyn
Nikooz,
UB - повна назва Undercovered Brotherhood, був багаточисленним, мав більше бійців ніж СГ. Воювали з усіма. Був знищенний Мандалорцями в ОБ Знищення. Є факт, що то були не Мандалорці, а Культ Смерті, але це не доведено.
Тайне Братерство, яке було створенно 3 століття тому, щоб перервати хаос між добром і злом.
Устав:
- Бути преданним клану
- Завжди гордитися кланом
- Знати свої сили
- Поважати соклана
- Допомагати клану всим, чим тільки можеш
- Завжди вміти вирішувати проблему, а не тікати від неї
Привітання:
Sveiciens ir brālis - Вітаю
veiciens tevis brālis - Вітаю тебе брате
Девіз:
Dievi arī raud - Боги теж плачуть
Я б створив новий пост, але його додає до цього чомусь
Goodly
Костянчик, яке відношення ти маєш до ситхів, можливо є щось що Орден міг перейняти від них?
Saizyn
Гудлі, Єдине відношення, яке я до них маю і чим ми схожі так це, що я як і вони чутливий до Сили, не більше. Я не поділяю їх поглядів. Ситхи не мають нічого того, що б Орден міг від них перейняти. Ситхи базуються на темній стороні Сили, якщо від них щось перейняти, то можна й самим стати на темний бік.
Goodly
(Kostianchik @ 31.7.2020, 19:56) *

Ситхи базуються на темній стороні Сили, якщо від них щось перейняти, то можна й самим стати на темний бік.

Що саме веде на темний бік?
Saizyn
Гудлі, страх, вбивство невинного, або неозброєного ( Як це було з Енакіном коли він вбив Дуку ), гнів, жага влади і сили. Саме це і притаманно ситхам.
Goodly
Наскільки я знаю боятся всі нормальні адекватні люди? Виходить, що кожен може піти темним шляхом?
Saizyn
Гудлі, так страх притаманний всім людям, але я мав на увазі страх перед смертю, джедаї не повинні її боятися. Джедай може під страхом смерті перейти на темну сторону, щоб залишити себе живим, наприклад ситх пропонує перейти на темну сторону, або смерть, в цій ситуації джедай повинен обрати смерть, щоб не перейти на темну сторону і не накоїти лиха.

Wergon, покищо не всі, але ось вже є:

Nikooz - http://itmages.ru/image/view/3145357/3a19b910
Taviscaron - http://itmages.ru/image/view/3148761/8d56eb7c
Aris - http://itmages.ru/image/view/3164914/1ef55dac
Sanguis -
1. http://itmages.ru/image/view/3145363/7c17d50a
2. http://itmages.ru/image/view/3152292/001868e8
Бластери були за домовленістю.
Daitro - http://itmages.ru/image/view/3148348/ce949f6d
Dammer - http://itmages.ru/image/view/3145369/5d60ee92
imbo - http://itmages.ru/image/view/3145372/6d15a940
Soma - http://itmages.ru/image/view/3145374/8ceb0a67
Niksem - http://itmages.ru/image/view/3145375/e8a5db20
Bad Santa - http://itmages.ru/image/view/3166001/9807fe95
Шкода в нього тоді був глюк з ніком є ще один скріншот з ним, але там теж саме.
Victoria - http://itmages.ru/image/view/3145376/1e749163
Spatzepar - http://itmages.ru/image/view/3152307/37667873
Miracle - http://itmages.ru/image/view/3145378/79019397
Не звертай увагу на те, що я йому написав :3
Kaine - http://itmages.ru/image/view/3145381/f8d367e9
Ralf - навіть 2)
1. http://itmages.ru/image/view/3145383/7d8a70b3
2. http://itmages.ru/image/view/3145384/bdd79939
Danny - http://itmages.ru/image/view/3180177/367e15af
Turok - http://itmages.ru/image/view/3161767/2e0f712e
Намагатимусь зробити інших скріншоти.

Goodly
Ну уявимо таку ситуацію:
Тебе спіймав один з ситхів і він посадив тебе підарешт і кожного дня приходив і катував тебе. Кожного разу розказуючи про силу темної сторони і те що в тебе буде влада. Він тебе катує так, щоб ти не вмер, а просто не міг чинити опіру та битись... Твої дії?

Тобто ти готовий рано чи пізно померти? Я гадаю якби це було по справжньому ти би почав не навидіти цього ситха і пав би на темну сторону.
Saizyn
Гудлі, є 1 вихід, я зільюся з Силою, або ж перегризу собі вени ( В самому крайньому випадку ), я не повинен допустити падіння на темну сторону. Крім того померти можна й без допомоги та якихось предметів.
Goodly
Хм..Не думаю, що насправді ти це зробив би) Ситх підтримував би в тобі життя але катував би кожного дня. Ти би зламався, адже ти ще не підготовлений до такого, витримати таке може тільки сильно підготовлена людина, як фізично так і духовно.

Ти написав про зливання з силою, що це таке?
Saizyn
Гудлі, злиття з Силою, це повне поєднання джедая із Силою, його тіло зникає, але він продовжує жити як дух, частина Сили.
Goodly
(Kostianchik @ 1.8.2020, 6:54) *

Гудлі, злиття з Силою, це повне поєднання джедая із Силою, його тіло зникає, але він продовжує жити як дух, частина Сили.


Мене не задовольнила твоя відповідь, передивись мої минулі повідомини і подумай, що ти зробив не так.
Saizyn
Гудлі,
Що я зробив не так?
Варіант 1 - Я не написав про ситуацію з Ситхом.
Варіант 2 - Я мало написав про злиття з Силою.

Вирішення варіанту 1:
Я б намагався терпіти до останього, адже джедай повинен уміти терпіти. Коли він мене катував я б чинив максимальний опір. За каждої можливості намагався б вбити цього ситха, або хочаб просто втекти. Я думаю після багатьох спроб вбити його він би мене вбив, бо знав рано чи пізно мені вдасця це зробити. Якщо вийде втекти, то я першою справою дістануся Храму, розповім все Раді.

Вирішення варіанту 2:
Злиття з Силою починається коли чутєвий до сили помирає. Його дух покидає тіло та зливається з Силою. Дух джедая/ситха може являтися іншим джежаям/ситхам, іноді може навіть взаємодіяти з фізичним світом. Дух сам обирає до кого являтись, інші його не можеть бачити чи чути. Вивчав злиття з Силою майстер - джедай Квай-Гон Джин. Для джедаїв цей процес вважається частиною життя. Духи не завжди зливалися з Силою, іноді для цього потрібно було спалити їхнє тіло, оболонку для духа, щоб звільнити його.

Якщо ще щось не так говори.
Goodly
Добре не буду тебе вже мучити, я ж добрий...Мабуть.
Я За!
Saizyn
Гудлі, дякую _a1.gif
Ти злий, мене катував не ситх, а ти!)
Stark
В принципі, не бачу причин затримувати заявку. Кандидат адекватний, вірний Республіці, порівняно з попередніми заявками є добре помітний прогрес. Думаю, він знайде у нас те, що шукає, і, в свою чергу, з часом стане визначним і корисним республіканцем. За.
Saizyn
Старк, дякую _a1.gif
Anarien
Кандидат, я понимаю, что ты пока еще мало сведущ в путях Силы, но задам тебе один вопрос, ответ на который, возможно, даст тебе более глубокое понимание того, что тебе предстоит.
Поведай мне, что такое "Эхо Силы"? Как оно возникает? На что влияет?
Elroy
Я тут подумал... Решил проголосовать ЗА, так как желание у тебя есть но мало опыта. Наверстаешь еще. Нужно быть добрее к людям и давать им шанс, не так ли?_a1.gif
Saizyn
Elroy, так, дякую _a1.gif
Anarien, Ехо Сили, також відоме як Крик Сили - використовували ситхи, під час бою коли вони програвали, або ж накопичили дуже багато гніву, пускали хвилю, яка здатна наносити фізичной урон всім хто находиться поряд. Хвиля ненависті, посилена і наповнена темною стороною, здатна з легкістю пробивати ментальний і фізичний захист супротивника.
Використовували цю здатність - Енакін Скайоукер, Екзар Кун, Улік Кель - Дрома, Джоруус К'баот та більшість ситхів за часів Старої Республіки.
Nikooz
Пожалуй, за.
Saizyn
Nikooz, дякую _a1.gif
Anarien
Ответ не совсем верный. Ты немного спутал саму технику применения Силы ("Крик Силы") с явлением самой природы Силы, порождаемый действиями ее пользователя. Но ты приложил старания, чтобы добыть знания о самой Силе, поэтому засчитано.
Но поскольку я считаю некорректным голосовать в твоей заявке, я воздержусь от голосования.

П.С. Ответ на мой вопрос ты можешь найти в прохождении игры КОТОР2, где Крея рассказывает о самой природе Силы. Если проходишь за Темную сторону, она рассказывает немного больше.
Saizyn
Anarien, добре.
Asitaka
Пока что против, не готов ты в орден на данный момент _a2.gif
Khadgar
Привіт, як ти гадаєш, що таке очки пізнання сили, чому від них усе залежить в ордені? Дай змістовну оцінку реконструкції ордену.
Saizyn
Khadgar, привіт, очки пізнання силице дуже важлива річ в ордені, від них залежить чи отримаєш ти нове звання, їх отримують за певну роботу.
Реконструкції це дуже добре, після них Орден став набагато активнішим. Вони також додали цікавості працювання на форумі та стимул до роботи. На мою думку дуже добре, що в Ордені з'я вилися зміни на краще.
Khadgar
Як ти знаєш кожен джедай має пройти через стажування в АР. Чому саме орден? Адже в АР більше свободи дій)?
.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.