Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Jedi Order] Kostianchik
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Saizyn
Я ознакомился с Конституцией Республики та Кодексом Ордена джедаев

Боты: Не имею.

Кланы: Ранее небыл нигде.

Ролевая история:
Я родилса и жил на Дантуине,мои родители вместе с некоторыми переселенцами стали жить на этой планете.Я с малых лет видел битвы между Республикой и Империей,погибало много людей,а мне удалось выжить благодаря нескольким Республиканским солдатам,потом я понял что мой долг отплатить Республике.Когда Империя остаточно захватила Дантуин я был почти совершеннолетним и родители отправили меня на Корусант чтобы спасти от Имперских солдат,исполнить свой долг перед Республикой.Оказавшись в столице я сразу же пошел искать работу,мне не пришлось много искать ведь на нижнем Корусанте очень нужны охранники для защиты от набегов преступников.Я устроилса на мало оплачиваемую работу охранника в одном из баров.Работая там я наблюдал много разных ситуаций и разборок,в одну их них я был втянут,2 хорошо вооруженных бандита напали на родиана с полным кошельком денег,когда я это увидел то не смог нечего не сделать и заступилса за него.В тот момент я что-то почуствовал, чуство когда от тебя кто-то зависить и надеетса на тебя. С этим чуством я их победил чуствуя что я должен был это сделать.Потом я задумался что это было за чуство.На следующий день я ещё немного подумал об той ситуации и понял что тогда со мной случилось,это проснулась моя мечта детства оказывать помощь всем кто в ней нуждаетса.Когда я накопил достаточно денег,то купил квартиру на верхнем Корусанте и стал там жить с мыслями о присоединении к Республике.
Goodly
Привіт, Костянчик, я бачу ти знову подав заявку але скажи мені, що було не так в минулій заявці?

Ти мабуть дуже сильний і вправний з бластером або мечем раз зміг побороти двух озброєних бандитів?
Spicer
Исправь ошибки, и расскажи кем ты хочешь быть в Республике?
Elroy
Привет. Почему родители и ты решили, что вы в долгу перед Республикой? С помощью чего ты смог обезвредить подонков напавших на бедолагу? Почем нынче квартиры в столице? А то я снимаю за городом, может есть смысл переехать ближе к центру?Ты хотел стать охранником, что бы остановить преступников с их набегами,ииии, стал вышибалой. В чем фишка?Много ляпов короче. Еще одно задание. В ответе на мой пост напиши еще одну историю, постарайся. Да прибудет с тобой сила!
Saizyn
Goodly привіт,минулу заявку було закрито, бо тоді не було 3 тижні.А бандитів я переміг бо добре стиріляв із бластера який мені дали на роботі та й ті бандити не дуже вправні,накупили зброї і не навчилися правильно користуватися.

Spicer я хочу бути джедаєм.

Elroy привіт, мі вирішили що в боргу перед Республікою, бо завдяки ній ми залишилися живими після численних боїв між нею та Імперією. На роботі мені дали бластер. Я купував за 3000 кредитів,так що можете переїзжати (Хіба Корусант не одне велике місто? Там є за місто?). Охоронець та Вишибала це майже одне й те ж, наприклад в барі це вишибала, в магазині охоронець, а набіги я мав на увазі грабіжників, які грабують різні заклади. А історію зовсім нову, чи щоб відповідала цій?
Goodly
Spicer я хочу бути джедаєм.

Що для тебе означає бути джедаєм і яким джедай має бути?
Напиши розгорнуто, а не кількома реченнями.
Saizyn
(Goodly @ 23.5.2020, 19:08) *

Що для тебе означає бути джедаєм і яким джедай має бути?
Напиши розгорнуто, а не кількома реченнями.

Для мене бути джедаєм означає, захищати галактику від зла,рятувати всіх її мешканців та робити добро. Також поважати будь-які форми життя. Джедай має бути добрим та чесним. Він має носити синій, або зелений меч та робу джедаїв. Вдосконалювати вміння використовувати силу та світловий меч і використовувати ці вміння для добра. Джедай повинен бути стриманним та безкорисливим, щоб залишатися на світлій стороні. Він не прагне влади та багацтва, бо тільки так можна зберегти людяність. Джедай повинен бути милосердним навіть до ворога, не вбивати без вагомої причини (наприклад: якщо так можна зберегти життя комусь іншому) і не прив'язуватися ні до кого.
Goodly
" Джедай має бути добрим та чесним."
Тобто джедай взагалі не може брехати, навіть якщо ця брехня не на благо? Якщо може то напиши ситуацію в якій це можна зробити.

"Він має носити синій, або зелений меч та робу джедаїв."

Синій і зелений на цьому кольори закінчуются? Напиши мені імена джедаїв, які на твій погляд мають самий незвичний колір і вид.
Saizyn
(Goodly @ 23.5.2020, 22:06) *

" Джедай має бути добрим та чесним."
Тобто джедай взагалі не може брехати, навіть якщо ця брехня не на благо? Якщо може то напиши ситуацію в якій це можна зробити.

Джедай може використовувати брехню тільки, якщо в цьому є необхідність, наприклад: джедая захопили Імперські солдати і вимагають інформацію дуже важливу для перемоги над Республікою,якщо джедай не скаже то будуть вбиті люди,якщо скаже його та тих людей відпустять,але Імперія дізнається про цю інформацію, він сказав, але не правду,завдяки цьому люди залишилися живими,його відпустили, а про важливу інформацію не дізналася Імперія
(Goodly @ 23.5.2020, 22:06) *

"Він має носити синій, або зелений меч та робу джедаїв."
Синій і зелений на цьому кольори закінчуются? Напиши мені імена джедаїв, які на твій погляд мають самий незвичний колір і вид.


Звісно можна всі кольороли окрім червоного та оранджевого, я всі не перечислював. На мій погляд мають незвичний колір та вид: Кіт Фісто, Лумінара Ундулі, Вандар Токар, Йода, Еленейх Ейханна.
Goodly
Добре тільки не зловживай оверквотінгом.
Оверквотінг це , коли ти багато цитуєш повідомини інших.
Можеш просто писати нік при зверненні.
Saizyn
Goodly добре
Spicer
Почему не указал в начале заявки, свои реальные, личные данные (тобишь, как зовут, возраст, какой клас/курс, родной город)?
Saizyn
Spicer в правилах подачі заявки небуло,я не знав що потрібно.
Костя,13 років,7 класс, Богодухів.
Якщо я чогось недописав говоріть _a1.gif
Goodly
Які в тебе хоббі? Чим займаєшся в вільний час?
Stark
В тому-то і штука, що в правилах нема такого пункту.
Не знаю, чи Спайсер саме це мав на увазі, але це добре, що ти звернув на це увагу. Більш того, згідно з правилами, ти міг би взагалі не відповідати на запитання.
Ну, закінчимо з цим.

Вітаю, кандидате :)
Бачу, ти новий в нашій Галактиці. Хочу перевірити, наскільки вміло ти оперуєш відкритою інформацією, і як добре ти можеш діставати закриту.
Серед лицарів Анфору є такий боєць - Sanguis. Дізнайся, яке ім'я він носив раніше, і до якої організації входив перед Анфором; також всю інформацію про цю організацію, яку зможеш дістати.
Saizyn
Stark я спробую

Goodly в вільний час я граю в спортивні ігри з другом.

Stark я дізнався,що Sanguis раніше називався Baltazar і був в Death Cult.
Інформація про Death Cult: фіолетовий\рожевий колір,+ перед ім'ям.
Також я дізнався, що він був в клані "Злюки Бобри" який був створений для приколу.
В Death Cult на той час були: Baltazar,Blood Raven,Anarien,Cavo та багато інших (Ніки незнаю)
Goodly
Новачки рідкість на ЮАЗі на скільки я зрозумів) тому хочу прочитати думку новачка, тобто твою про клани, які зараз існують і описати їх, а також написати , які самі сильні з них.
Spicer
Надолго ли ты будешь в Республике? Возможность покупать голокроны будет?

Квест: Расскажи мне об игроках Rock и Victoria.
Elroy
Ответ на мои вопросы по шкале 0-10 ты ответил на -1. Я только за то, что бы давать шанс новеньким, за то ,что бы закрывать глаза на мелкие ошибки и нюансы. НО я не вижу рвения, не вижу желания, да и вообще не вижу(пока что) тебя в рядах ордена. Возможно тебе в Антарские рейнджеры нужно было податься, они являются боевой мощью Республики, они много стреляют (как ты любишь), они защищают Республику и союзников от набегов головорезов ( в том числе и от Империи),(как ты любишь). Там можно получить опыт, вырасти достойным республиканцем,и, если ты поймешь что сила это твое - тогда нужно идти в орден, а если тебя устроят перестрелки, боевые операции по спасению гражданских или уничтожению врагов, тогда возможно стоит расти там... Увы, прости меня, но я не готов проголосовать ЗА и посему голосую ПРОТИВ.
Spicer
Буду солидарен с Элроем, если хочешь быть в Республике начни сначала с АР (Рейнджеров), потом когда захочешь, обдумаешь 100500 раз о вступлении в Орден, я буду рад тогда видеть тебя, пока буду ПРОТИВ. Я не прочь дать тебе шанс, но все-таки тебе будет лучше в АР.
Saizyn
Elroy погляньте вище я запитав у вас по завданню,щоб правильніше його виконати,але вам видніше чи бути мені джедаєм.

Goodly
Республіка: На мою думку це найкращій клан для чесних гравців,вона бореться за мир та справедливість.

Імперія: Для тих кому до вподоби злі справи, встановлює диктатуру та хаос в Галактиці.

Орден Анфор: Щось між джедаєм та ситхом,бажає добра тільки нечесними справами.

Чорне Сонце: Злочинна організація,яка займається незаконними справами.

Зоряна Группа: Армія, яка використовує всі способи для перемоги.

На мій погляд сама сильна Імперія, бо в неї найбільше досвідченних гравців,2 місце це Республіка теж дуже сильна, 3 місце Анфор,4 місце Зоряна Группа, 5 Чорне Сонце.

Spicer, якщо мене приймуть в Республіку, то я залишуся в ній назавжди, скоріше всього в мене буде можливість придбати голокрон.

Victoria: Член клану Star Group, вправний боєць на світлових мечах.

Rock: Про нього я знаю лише те,що він Республіканець.
Goodly
Я утримаюсь від голосу але показав ти себе з гарного боку, відповідав на всі мої запитання) Я подивлюсь, як ти будеш відповідати на інші запитання.
Saizyn
Goodly добре.
Goodly
Зміг поспілкуватись з кандидатом на сервері і я бачу, що він хоче до ордену. Але не рослабляйся і працюй над заявкою і можливо тебе приймуть поки,що я За! Проти!
Saizyn
Дякую _a1.gif
Wergon
У залу зайшов Магістер Wergon, він мав доброзичливий вигляд. Пройшовши по залі Магістер зайняв своє місце. - Доброго дня кандидате. - Усміхнено промовив Wergon. - У мене для тебе ось таке завдання, найди інформацію про магістра Ralf'a, а також про LTS. Чим більше ти мені повідаєш, тим краще буде для тебе. Поки ти будеш виконувати моє завдання я побалакаю з Elroy. - Магістер усміхнувся і став розмовляти з Elroy.
Saizyn
Wergon, LTS це клан, існував давно,в нього на той час входило багато людей.
Інформація про Ralf: народився на планеті Татуін,його вчителі: LOTR,Lamer,Zatto,Abbice.учні: Obi-Wan Kenoby,ljaat.Він був командиром LD.
Wergon
Wergon поглянув в бік кандидата і здивовано промовив. – Що і це все? Ти навіть не старався, даю тобі другу спробу. На цей раз твій доклад на кожну тему має містити в собі не менше ніж 150 слів. – Магістер продовжив розмову з членами Ордену.
Saizyn
Wergon
LTS: Під клан клану Республіка,орден джедаїв у минулому,мав тег [Rep:LTS],в свій час був дуже сильним кланом.
Активні гравці: Wergon, Verlos, Palych, Ravent, BVS.
Неактивні гравці: Giterball, Jein, Saber.
Розділи: Храм ( пізніше став Академією ), Рада ( пізніше стала Храмом ).
Модератори: Wergon, Lotr, Giterball, Torn. (45)

Ralf:
Рідна планета: Татуїн.
Сім'я: Батько ( Помер на Коррібані ), Мати ( Померла на Коррібані ), Дідусь ( Фермер,торговець,зі статурою воїна,має невідоме минуле )
Характер: Справедливий,відповідальний, рішучий, чесний, сміливий,хороша людина.
Особливості: Швидко вчиться, має добру вдачу.
Вчителі: LOTR, Lamer, Shtaket, Zatto, Abbice.
Учні: Obi-Wan Kenoby, Eloan, Ijaat,LOTR.
Ранг: Майстер-джедай.
Додаткова інформація: Був коммандиром скваду LD, мав друзів Chensky, Dagot, Still.Володіє тактикою бою Siege: Hoth.Колишній Адміністратор, високоповажних член Ордену Джедаїв, створив свій Голокрон.Грає на UAG дуже давно.(80)

Буду доповнювати
Rikimaru
Привет, кандидат)
Есть у меня к тебе два интересных задания:
- Найти информацию про легендарного Chewbatya. Чем занимался? Кто был?
- Рассказать про трех последних императоров включая нынешнего.

Не спеши, собери и реально интересную информацию. Своими словами, но без воды)
Удачи ninja.gif
Stark
Вибачай, кандидате, пропустив твоє виконання мого квесту :)
На майбутнє: якщо після твого посту вже з'явились декілька інших, то краще не оновлювати свій старий пост, а написати новий. От я таким чином пропустив всю твою інфу про Культ.
Непогано, але дуже мало інформації. Спробуй розпитати ще. Коли утворені? Історія, ідеологія? Ну і ще хоча б одного, дуже відомого учасника.

Asitaka
(Elroy @ 21.8.2015, 15:14) *
НО я не вижу рвения, не вижу желания

Моя заявка ни чем не отличается от его. Когда я только пришел на портал, я вообще не понимал как происходит принятие кандидатов в орден, возможно, он тоже не совсем понимает что от него хотят увидеть. Так что возможно Elroy ты сейчас немного строг с новичком _a1.gif

Вот тебе кв от меня: постарайся изменить голос Elroy'я.

Почитай старые заявки на поступления в орден, сравни их со своей и начинай немного проявлять рвение, тогда ты сможешь изменить его голос, т.к. я уверен что Elroy еще приглядывает за твоей заявкой _a1.gif

и попробуй еще что нибудь разузнать об LTS для кв Wergon'а, т.к. его голос для тебя много будет значить

Удачи тебе кандидат и да пребудет с тобой сила _a1.gif
Saizyn
Stark,
Death Cult: Його лідером був Meth. Культ Смерті боровся проти диктатури, не мав ідеалів та кумирів, ворогував як з Республікою, так і з Імперією. Також він розпочав масштабне полювання на джедаїв,тоді загинуло багато членів Ордену. Був заснованний на равноправстві та свободі.

Wergon
– Магістер з кимось швиденько переговорив по комлінку і звернувся до кандидата. – Бачу пошук і збір інформації явно не твоє. Ну поглянемо можливо у тебе є таланти до чого іншого. Я отримав інформацію про розбійні напади Імперії на планеті Holy, думав відправити туди когось з Ордену але можливо ти нам з цим допоможеш? – Wergon усміхнувся і поглянув на Kostianchik в очікувані відповіді.

Отримай перемогу над трьома Імперцями в дуелі на Holy голограми сюди.
Saizyn
Wergon, це буде не просто,але я спробую.
Elroy
В приемную ордена вошел Elroy.Окинув взглядом пустой и темный зал ,падаван уже собирался покинуть приемную, но заметил силуэт сидящий в углу на скамье ожидания прямо под стягом Республики. Elroy не спеша направился к незнакомцу, шаг за шагом напряжение росло. Подойдя совсем близко падаван достал и активировал свой световой меч. Желтый свет осветил окружающее пространство. Не то что бы осветил полностью, но было хорошо видно приблизительно с полуметра. Подойдя в плотную к сидящему Elroy узнал Костянчика, который спал упершись затылком о стену.Падаван обрадовался и одновременно опечалился когда узнал кандидата.

"Вставай юнец! ", командным голосом с повышенным тоном воскликнул Elroy.

"Здравствуй еще раз. Рыцарь Asitaka был прав, я присматриваю за твоей заявкой и очень зря ты не решился связаться со мной раньше чем я приду в приемную.Ну раз просят на бис, что ж, думаю стоит дать шанс. Тебе предстоит пройти ряд испытаний, будет не легко,но если ты готов идти до конца, тогда слушай."
Elroy достал из-под плаща голокрон. И поставил его на стол рядом с Костянчиком.

"Тебе нужно проявить сноровку и смекалку что бы активировать этот голокрон, в нем хранится важная информация, но пароль был утерян, нужно его разыскать, есть только одна попытка. Я знаю только что пароль состоит из двух цифр и трех букв. Это дата, важная дата для одного из достойнейших людей. Ему принадлежит высказывание:"

«Я создал Ваапад, как ответ на свою слабость: он направляет тьму внутри меня в оружие света».
"Помню вторую цифру, это цифра 2"

Почесав затылок Elroy добавил

"Я дам тебе еще парочку заданий как сопутствующих к основному. Недавно республиканский транспортный корабль перевозил вамп и ранкоров,кхм... Точнее должен был отвезти в один из зоопарков , связь с кораблем пропала, последний раз он выходил на связь в системе Холли . Выясни что случилось и доложи. Желательно с фото отчетом. Да и узнай кто такие вампы и ранкоры. Мне нужно максимум информации. Еще я хочу , что бы ты рассказал про любое одно оружие. Полная характеристика, ну и конечно же покажи его в деле. Выполнишь эти задания, дай мне знать и мы продолжим.Удачи!"
Elroy склонил голову в знак уважения и направился к выходу из зала.
Saizyn
Elroy, я розгадав пароль до Голокрону, це "22ДБЯ", ця фраза належала Мейсу Вінду, члену ради Ордена.
Ранкори - це напіврозумні створіння, які зародилися на Датомирі та Оттетхані, але були розвезені по планетам Татуїн, Фелуція, Лехон, Таанаб, Оттеса та Корулаг.
Висота: 5 - 10 метрів.
Колір шкіри: Коричневий, Темно-коричневий.
Вид: Теплокровні рептилії.

Вампи - напіврозумні створіння,мешкають на планеті Хот.
Висота: До 3 метрів.
Колір: Білий (хутро), чорний (очі).
Особливості : Трохи сильніші за Вукі, мають роги на обличчі.
Saizyn
Elroy,Wergon, я зможу виконати ваші завдання лише у п'ятницю (Забанено на Холлі).
Asitaka
Пока что 0 действий от кандидата за 3 дня. Против _a2.gif
Rikimaru
Мой квест был проигнорирован с 26 числа. Кандидат даже не удосужился хотя бы отписаться что приступил к выполнению. Против

ТЫ НЕ ГОТОВ!
Elroy
В зал вошел Элрой, с угрюмым видом он посмотрел на присутствующих в приемной джедаев и сказал:
-Ну что ж господа, тут как по мне всё очевидно. Ну и ко всему бан на холи это не есть хорошо. Увы, лично я всё так же Против.Работай над собой Kostianchik!
Рыцарь пожелал всем хорошего дня, накинул капюшон и удалился из приемного зала.
Saizyn
Rikimary, я не бачив,щоб ви меня давали завдання. (Декілька разів переглянув всю заявку и повідомлини,немає)
Elroy, вам видніше
Rikimaru
Ну не задней же датой я пост туда вклеил.
Давай так, ты расслабишься и займешься каким либо хобби, а как будешь готов уделить время заявке - создашь новую. (Если захочешь конечно)
Освойся на портале, пообщайся с людьми, с Элроем в частности x)

Тут не злые дядьки сидят и "валить" тебя нет цели.
Saizyn
Rikimaru, вибачте будь-ласка! Я виконуючи інші завдання вже забув про це blush.gif .Я не знайшов інформаціі про Chewbatya на форумі,дізнавався у інших гравців вони його не знать.
Rikimaru
Я прям даже не знаю. Это должно было хоть натолкнуть на мысль. Кто ищет - тот всегда найдет.


На будущее - учись пользоваться поиском и не ленится что либо делать.
Stark
Звуки розмови змусили Старка вийти з глибоких роздумів.
Скажу тобі як є, кандидате. Згадуючи наші розмови на поверхнях інших планет, я не можу вичленити з них і нотки негативу - ти, навіть будучи недосвідченим мешканцем нашої Галактики, зумів викликати в мені повагу до себе. Це неабиякий плюс, повір мені.
Старк з сумом зітхнув і продовжив:
Але я не можу дивитись крізь пальці на те, як ти виконуєш завдання Ордену. А виконуєш ти їх, відверто кажучи, дуже і дуже недбало. Не знаю, чи цьому виною та ж таки недосвідченість, чи невміння, чи відсутність ентузіазму, а чи банальна лінь, але факт залишається фактом - відповіді короткі, інформації мало. Твоя душа - світла, але чи зігрівало б нас своїм світлом сонце, якби воно ніколи не виходило з-за горизонту? Кожному доброму починанню треба розвиток, кожному справедливому ділу треба наполеглива праця. В тобі є потенціал, але ти не використовуєш його, тому змушений поки проголосувати проти. Не сприймай це як поразку - сприймай це як стимул розвиватись, щоб наступна твоя заявка була успішною.

На останок розповім тобі одну стару Орденську історію. Сподіваюсь, ти винесеш з неї урок :)


Одного разу молодий падаван, перебуваючи в кепському настрої, підійшов до старого Майстра Джедай, і з обуренням спитав:
- Майстре! Чому Рада Джедай до сих пір не вважає мене готовим стати Лицарем? Адже я навчився володіти світловим мечем і Силою не гірше, ніж інші Лицарі Джедай!
Майстер звелів учню заспокоїтись, після чого промовив:
- Я чув, що сьогодні на планету прибув торговий корабель. Злітай в порт і дізнайся, звідки він прилетів і куди тримає курс.
Падаван повернувся з доповіддю через три години:
- Майстре, я дізнався, що торговий корабель вилетів з системи Мустафар, а прямує до Корелії!
- Добре, учню. Які товари вони перевозять на Корелію?

Падаван, не знаючи відповіді, полетів назад в порт. Повернувся через пару годин.
- Торговці мають на борту сплави і інші матеріали для Кореліанських суднобудівних заводів.
- Що ж їх тоді привело на нашу планету?

Падаван був змушений витратити ще кілька годин на дорогу в порт і назад.
- Вони також мають справи з сусіднім містом. Я чув, що туди вони привезли нових дроїдів-секретарів.
Майстер подякував падавану за виконане доручення, але не відпустив, а звелів зачекати. Потім він покликав одного з Лицарів Джедай і попрохав про ту ж саму послугу - дізнатись, звідки й куди прямує торговий корабель. Джедай вклонився і відбув в порт. Повернувся він годин через п'ять.
- Майстре, я виконав Ваше прохання. Корабель нещодавно вилетів з Мустафару, і його маршрут пролягає до планети Корелія, куди вони перевозять матеріали для суднобудівництв. Також на борту вони мали партію дроїдів-секретарів, що були відправлені в магазини сусіднього міста. Я залишився в портовій кантіні в надії почути ще щось, і не помилився. Говорять, що судячи з кількості пального, що вони залили в корабель, він пройшов значно більшу відстань, ніж мав би. Мені здається, що тут щось нечисто. Можливо, це контрабандисти? До речі, я чув, що наш дроїд-секретар при Раді вже не так добре вправляється з збільшеним останнім часом обсягом роботи. Можливо, варто було б придбати для Ордену ще одного, нового? Я б міг злітати за ним.
На обличчі Майстра сяяла усмішка. Він подякував Лицарю Джедай і повернувся до падавана.
- Тепер ти зрозумів, учню?
- Так, майстре.


Тепер ти зрозумів, кандидате? :)
Saizyn
Stark, так я зрозумів.
Вибачте шановні члени ордену джедаїв,що згаяв ваш час!Тільки теперь я зрозумів,що я не готовий,мені потрібно ще багато чого дізнатися,набратися досвіду _a2.gif .
.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.