Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Jedi Order] Stark
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Stark
Я ознайомився з Конституцією Республіки і Кодексом Ордену Джедаїв.


Боти: Lokoko, Immortal. Обидва неактивні.
В Офіційних кланах не перебував, на початку свого шляху на UAG був учасником, а потім головою неофіційного клану УПА.
Wergon
Спілкувався з даним кандидатом, сам гукав його до нас. Адекватна людина, завжди готовий допомогти при можливості. Голосую За
Elroy
Доверюсь Вергону, не буду тебя задалбывать. Я за короче)
Только расскажи о себе побольше.
Goodly
Спілкувався з кандидатом тому проголосую За!
Asitaka
Здравствуй Stark. Я не сильно дружу с украинским, так что надеюсь Google мне все верно перевел _a1.gif

Почитав твою историю, я задался вопросом:"а моя зброя стала моїм єдиним другом."; а как же твои товарищи с кем ты находился на поле боя? Почему для тебя твой погибший товарищ перестает быть другом? Или ты не испытываешь эмоций к твоим союзником?

И еще кое-что зацепило "Я — зброя Сили. І зброя нарешті знає, де їй місце. Віднині в мене один шлях — до Храму Джедаїв." А почему не в Храм Ситхов?
Stark
Wergon, Elroy, Goodly, дякую _a1.gif
Elroy, про мене реального, так?)
Ну що ж, моє ім'я - Коля, мені 19, киянин, студент.
В вільний час люблю гуляти містом, фотографую.
Небалакучий, але знайомі кажуть, що цікавий співрозмовник. Хочу в це вірити _a1.gif
Намагаюсь до всього (і до себе в першу чергу) ставитись критично, бо це - шлях до прогресу і вдосконалення.
Інколи вдаю з себе такого собі естета і поціновувача високого (приступи biggrin.gif), але взагалі я - фанат всього масового (фільми-блокбастери, наприклад.) Вийняток - музика.
Всю свою біографію розказувати тут не буду, але якщо є запитання - з радістю відповім _a1.gif

2Asitaka
...а как же твои товарищи с кем ты находился на поле боя?
Небольшое уточнение - моё оружие стало моим единственным постоянным другом.
Как я уже сказал в истории, мой образ жизни в то время вынуждал меня постоянно менять место дислокации, так что у меня не было таких компаньонов, которые были бы со мной всё время.
Вообще, конечно, у меня было много боевых товарищей, с которым я воевал плечом к плечу, но так сложилось, что ни с одним из них мы не стали близкими друзьями.

А почему не в Храм Ситхов?
Оружием можно вымахивать в воздухе, угрожая направо и налево, а можно держать в ножнах и использовать только для защиты. Из этих вариантов для меня единственным приемлимым является второй, так что - Храм Джедаев.
Asitaka
Я так понял с 2008 года тут, расскажи почему вернулся на портал? _a1.gif И как часто ты играл?
Stark
Ценности меняются :)
Когда только начинал здесь играть, главным было зайти на сервер и просто порубиться мечами. Поэтому у меня практически не было активности на форуме, а я, как любой уважающий себя 12-летний школьник, заходил и игрался, пока разрешали.

Когда немного подрос, всё же стало интересно происходящее на форуме, и я уже решил было попытаться влиться в коллектив, но увы, тогда как раз началась глупая мода на троллей, мизантропию и цинизм по поводу и без (по крайней мере, так мне запомнился этот период), что отбивало всяческий интерес не то, что вливаться в коллектив, но и вообще заходить на портал.

Ушёл я в пиковый период активности игрока Enya и его клана the Lols - они стали апогеем того, что происходило тогда. Периодически, но уже гораздо реже, заходил в игру и на форум, без особого энтузиазма. Но и это вскоре закончилось.

Спустя годы, я как-то вспомнил о старом-добром UA Galaxy и о замечательном его коллективе. Ничто не бесконечно, так что я предположил, что смутные времена закончились, и зайдя сюда, убедился в своей правоте. И вот я снова здесь :)
Asitaka
Ладно, в принципе я тоже ЗА _a1.gif
Nikooz
За, под ответственность Wergon"a.
Wergon

i
Сповіщення:
Вітаю, тебе прийнято до клану!

Дозволь скористатись нагодою і трохи прискорити твою адаптацію в Республіці. Організація у нас велика, тому, щоб не витрачати дарма час, рекомендуємо звернути твою увагу перш за все на наступні питання:

  • Ти подав заявку до нашого клану і проявив бажання стати його частиною. Твоє бажання задовольнили, тепер ти - член Республіки. Ти свідомо й добровільно вирішив взяти на себе відповідальність за свої дії і вчинки та прийняв на себе обмеження яких вимагає Конституція Республіки та правила тої організації, частиною якої ти став. Будь ласка, виправдай виказану тобі довіру і не ганьби ім'я Республіки. Детально про це написано в голокроні "Подолання Нерозсудливості", також слушні поради знайдеш в голокроні одного з Магістрів. Якщо коротко, то просто не неси надмірний негатив в грі і на форумі. Не реагуй на провокації. Проявляй розсудливість та повагу до інших гравців і будь гідним представником нашого клану.
  • Республіка - один з найстаріших кланів Порталу. Це єдиний клан котрий жодного разу не видалявся з ЮАГу. Відтак ми уже багато років справно платимо чималу абонплату аби й надалі підтримувати своє існування. Це дорого обходиться і з кожним місяцем статки нашого фонду стають все скромнішими. В той самий час в нашому клані перебувають в середньому 40-60 гравців! Коли хоча б половина з них матиме фінансовий голокрон або вносиме до казни від 3000 куагів, то проблема з абонплатою відпаде миттєво. Лише половина гравців. Та такого не відбувається, що змушує мене звертати твою увагу на тему "Republic Fund". Зі станом нашого фонду можна ознайомитись з щомісячного звіту Міністра Фінансів.
  • Наший клан існує на ЮАЗі вже близько 7 років, при цьому стабільно в ньому перебуває найбільша кількість гравців в порівнянні з будь-якою іншою організацією Порталу. Безумовно, щоб підтримувати й розвивати таку велику організацію деяким гравцям доводиться докладати багато зусиль. Ми пропонуємо й тобі внести свій внесок в майбутнє клану. В "Центрі Зайнятості" ти знайдеш перелік актуальних вакансій і оголошень які одразу введуть тебе в курс справ в клані. Проявляй активність та ініціативність, це частина угоди. _a1.gif
  • Ми маємо власну конференцію в скайпі. Це "місце", де соклани можуть просто поспілкуватись один з одним і мають змогу отримати свіжі новини стосовно життя клану і порталу в цілому. Якщо ти зацікавлений і хочеш приєднатись, то просто виконай інструкції з теми "Республіканська Конференція".



Дякую тобі за увагу, щасти!
.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.