Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Jedi Order] Goodly
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Goodly
Я ознайомився з Конституцією Республіки і Кодексом Ордену Джедаїв.
Рольова Історія
Я народився на планеті Родія. Мій батько був воїном в одному з багатьох родіанськіх кланів, він побував в багатьох битвах але повертався майже не ушкодженим та потім зустріч з моєю мамою поклала край його воїнському життю, а коли в них з'явився я було принято рішення переїхати в велике місто - Іскаайума.
Це місто було велике там я почав отримувати освіту в школі,завів багато друзів,почав вчитись володіти бластером, але коли сталась галактична війна, мою планету захопили Імперські війська. Мій тато вже якось зустрічався з Імперцями тому порадившись ми вирішили втікти з планети, якомога швидше але на жаль свого кораблю в нас не було та другом нашої сім'ї був один сенатор, який також не хотів бути під владою Імперії.
Тому так мене занесло на Корускант, а мені було всього 11 років. Біженців було багато і
ми в тому числі, на що Республіка відреагувала добре і не закрила очі на це. Ми отримали допомогу з житлом, роботою, їжею та одна зустріч мусила змінити моє життя, як я вважав. Під час тієї гуманітарної допомоги солдатам Республіки допомагав джедай і він відчув присутність сили. Цей член Ордену Джедаїв зрозумів, що цей потік сили виходить з мене тому порадив нам піти до храму джедаїв і спробувати ввійти в ряди Ордену. Після війни, втрати рідного дому, смертей, я хотів знайти новий дім і Орден це мій шанс на нове життя тому я подав заявку і очікував рішення...


Боти: Darth Zim але я не граю більше на цьому акаунті. Раніше він був основним.
Клани: Ancient але на іншому моєму акаунті, це було коли я ще не створив цей (Goodly).
Spicer
Я проголосую сразу За!, так как этот человек проявил свое желание вступить в Республику. Пообщавшись с кандидатом пришел к выводу, что его стоит брать к нам, настоятельно на это рекомендую.
i
Сповіщення:
Голос не зараховується, так як ти не член Ордену Джедай.
Goodly
Дякую за голос , Спайсер.
Nikooz
Для чего ты создал второй аккаунт?
Goodly
Хотів розпочати все з початку, з новою репутацією, це було доволі спонтанне рішення.
Nikooz
Как звали этого джедая? Я так понимаю, решение это не твоё, а навеянное "волей случая" ?
Goodly
Його звали Кейл Себатайн. Виходить, що так це доля але я думаю все склалось не просто так це сила направила мене.
Nikooz
Как твои родные относятся к тому, что ты их покидаешь в такой трудный для всех вас момент7
Goodly
Вони віднеслись до цього негативно вони хочуть, щоб я був з ними але це вони дозволили мені вибирати. Мої батьки хочуть, щоб я був щасливий і в безпеці. Мій батько казав- "Якщо це тобі подобаєтся то роби це, а ми з мамою тобі допоможемо"
Nikooz
Ты же понимаешь, что можешь их больше и не увидеть? Что думаешь по этому поводу?
Goodly
Звісно розумію і я буду сумувати, як і кожна людина але моя доля і життя менш важливе чим життя всієї галактики, яку я хочу захищати. Я як майбутьній джедай маю думати про безпеку інших мирних людей та створінь, а не про своє особисте життя.
Nikooz
Как ты понимаешькодекс?
Lotr
(Goodly @ 12.7.2015, 23:43) *

Звісно розумію і я буду сумувати, як і кожна людина але моя доля і життя менш важливе чим життя всієї галактики, яку я хочу захищати. Я як майбутьній джедай маю думати про безпеку інших мирних людей та створінь, а не про своє особисте життя.

Нащо? Наскільки ти взагалі цінуєш своє життя в такому разі?
Goodly
Нікуз,
Немає емоцій - є спокій.
Немає невігластва - є знання.
Немає пристрасті - є урівноваженість.
Немає хаосу - є гармонія.
Немає смерті - є сила.
( Я сам переклав незнаю чи точно тому поправте мене, якщо помилився.)
В цьому кодексі показано те, як джедай має себе вести, щоб не піддатися темній стороні.
"Немає емоцій - є спокій."- це речення означає те, що джедай має бути спокійним і не піддаватись емоціям, щоб не бути звабленим темною стороною сили.
"Немає невгластва - є знання." - це речення каже нам про те, що джедай має бути освідчений, адже від його рішень залежить доля людей або галактики.
"Немає пристрасті - є урівноваженість." - Джедай не може відчувати пристрасть, бо це прямий шлях до темної сторони сили.
"Немає хаосу - є гармонія" - це речення відображає погляд Ордену на світ, адже джедай захисник миру і має робити все за для припинення хаосу і відновлення гармонії , а також
це значить, що у джедая всередені має бути гармонія, щоб він міг освідомити свої дії.
"Немає смерті - є сила." - це значить, що смерть це не трагедія, а частина життєвого циклу, тобто тіло перероджуєтся і стає духом.

Лотр,
Я ціную своє життя але джедай має бути холоднокровним і оцінювати ситуацію з боку захисника. Якщо він може пожертвувати собою заради безпеки багатьох людей - це вже є добре і він мусить це зробити.
Lotr
(Goodly @ 13.7.2015, 0:18) *
Я ціную своє життя але джедай має бути холоднокровним і оцінювати ситуацію з боку захисника. Якщо він може пожертвувати собою заради безпеки багатьох людей - це вже є добре і він мусить це зробити.

Ок, на скільки ти цінуєш своє життя? Можеш навести приклади де ти б ним пожертвував, а де навпаки дозволив би комусь померти аби вижити самому.
Goodly
(Lotr @ 15.4.2020, 6:36) *

Ок, на скільки ти цінуєш своє життя? Можеш навести приклади де ти б ним пожертвував, а де навпаки дозволив би комусь померти аби вижити самому.

Можу, я навіть не знаю, як можна виміряти цінність людського життя...Воно безцінне але коли я даю клятву Ордену я присягаюсь виконувати обов'язки джедая, тобто бути захисником галактики і воїном світла. Я би пожертвував ним, якщо наприклад є будівля яку захопили сіти. В них є заручники та сили їх перевищують сили Республіки. Будівля замінована і я маю зробити рішення, як врятувати заручників і заставити скласти зброю ситів. І можна було би зробити так : Я міг би дати змогу вибігти заручникам, а самому взірватись разом з сітами, бо якщо б я залишився втікти в мене не було б змоги і якби я бивсяв мене також би не було шансів проти купи навчених ситів. В такій ситуації безвихідній я міг би пожертвувати своїм життя, або наприклад пригнути на гранату і прикрити її своїм тілом, щоб вона не вбила товаришів.


Ситуація в якій би я дав вмерти іншому і вижити самому може бути:
Я з сітом бився на світлових мечах, щоб відволікти його від дій Республіканської армії. Але стався вибух детонатору, нас цей вибух не вбив але дуже сильно відкинув і я впав з ситхом в прірву але встиг зачепитись за виступ, а сіт вчепився за мою ногу. У нас немає сил, а особливо у мене, я не можу витягнути обоїх і тримати нас двоїх достатньо довго, щоб прийшла допомога. Я би скинув сіта і виліз би сам, бо ситх послідувач темної сторони, і я маю його знешкодити. Мабуть в такій ситуації.
Lotr
(Goodly @ 13.7.2015, 0:43) *
У нас немає сил, а особливо у мене, я не можу витягнути обоїх і тримати нас двоїх достатньо довго, щоб прийшла допомога...

А якщо б на його місці була якась інша випадкова людина?
Goodly
Мені б довелось діяти швидко тому в мене було би декілька способів вийти з цієї ситуації.
1. Спробувати покликати когось і триматись довго, як тільки зможу. Тут мінус в тому, що я можу вмерти разом з тією людиною.
2.Допомогти вилізти цій людині подати руку або якось інакше але вмерти самому.
3.Скинути людину і вилізти.
Це випадкова людина я не знаю хто вона і не знаю, як вона сюди потрапила. Я мабуть би пішов на ризик і спробував би врятувати нас обох.
Nikooz
(Goodly @ 13.7.2015, 0:18) *
щоб не бути звабленим темною стороною сили.


То есть кодекс - это что? Набор правил или свод советов? Разве там говорится что-то про темную сторону?
Goodly
(Nikooz @ 15.4.2020, 8:50) *

То есть кодекс - это что? Набор правил или свод советов? Разве там говорится что-то про темную сторону?

Так це поради, прямо про темну сторону нічого не кажется але в деяких строчках є натяки на темну сторону і що треба робити, щоб не увійти у спокусу темної сторони сили.
Lotr
Добре. Є для тебе ще одне завдання, Goodly. У нас в конференції з'явилась ворожа пропаганда, цікава твоя думка. Обери три пункти (або більше) на власний розсуд і адресуй їх як вважаєш за потрібне. З чим погоджуєшся, з чим ні.
І щоб ти зробив з громадянином Республіки, що таку інформацію розповсюджує?)

Elroy
Привет, расскажи мне пожалуйста про Сенат. Что это такое, зачем он нужен?
Spicer
Для того чтобы подкрепить эту заявку, расскажи мне об Ордо Еретикус и об Ордо Маллеус. Что ты думаешь о Ереси Хоруса? Что было бы если Хорус не пал бы в ересь и Император его бы не убил? И каково отличие между Адептус Сориритас и Адептусом Астартесом*? Временем не ограничиваю. Лексиканум (википедия в стиле 40к) использовать разрешаю.

*приведи три-четыре отличия на заданную "миссию"
Goodly
Lotr,

"2. За ТЫСЯЧИ ЛЕТ джедаи не сумели внедрить в республике федеративное законодательство и выровнять уровень экономического развития. На Корусанте километровые небоскрёбы, а Татуин как был 4000 лет назад нищей дырой, так и остался."
"3. Энакин Скайуокер был рабом. И остался бы им, если бы не счастливый случай. Джедаи не делали ничего для искоренения рабства."
"4. Крупный бизнес (Торговую Федерацию) ростом налогов и коррупцией довели до такого состояния, что он решился на войну против собственного правительства."
"9. Империя в Star Wars заключила с населением пакт: вы не лезете в политику, а мы вас не трогаем и обеспечиваем экономический рост. В новейшей истории такие режимы проявили себя как самые эффективные."
Я згоден з 2 але це можна пояснити, Джедаї за тисячі років не завжди існували, я маю на увазі про чистки, коли джедаїв майже всіх вбивали і були потрібні сотні років для відновлення. Щодо Татуіну у джедаїв там впливу не було це планета Хаттів саме тому там процвітала торгівля рабами,корупція і тп.
3.Частково згоден. Енакін був рабом але я вважаю, що зустріч сталась не випадково саме сила направила Квай-Гона до Татуіну. Джедаї і Республіка боролись з рабством і доволі успішно але віддалені планети були майже не контрольовані, а також ті планети які були під владою ситів.
4. Згоден, що Республіка запустила ТФ і дала їм змогу озброїти свій флот та розпочати війну.
9.З точки зору Джедая та Республіканця я не згоден, бо цей пакт не демократичний і повністю обмежує людей від влади.
Я би позбавив громадянства або відправив би на соц. роботи але для початку представив би перед сенатом для винесення рішення про покарання.


Elroy, Сенат - вищий законодавчий та виконавчий орган влади в Республіці розташований на Корусканті. Потрібен для прийняття законів, вирішення проблем Республіки.


Spicer, Я відповім тобі потім, я не дуже знайомий з Вархамером мені потрібен час.

P.S вибачте за очікування.
Spicer
Хорошо, во времени не ограничиваю. Можешь за некоторое время узнать о вселенной 40к, а потом все рассказать.
Goodly
(Spicer @ 17.4.2020, 2:07) *

Для того чтобы подкрепить эту заявку, расскажи мне об Ордо Еретикус и об Ордо Маллеус. Что ты думаешь о Ереси Хоруса? Что было бы если Хорус не пал бы в ересь и Император его бы не убил? И каково отличие между Адептус Сориритас и Адептусом Астартесом*? Временем не ограничиваю. Лексиканум (википедия в стиле 40к) использовать разрешаю.

*приведи три-четыре отличия на заданную "миссию"

Ордо Єретикус, як я зрозумів це найбільший ордос, спеціалізуєтся на висліжуванні ворогів серед жителів Імперіуму.
Ордо Маллеус - це найменший ордос але самий згрупований, адже вони борются з демонами.
Я прочитав, що це таке але на жаль зрозуміти мені важко тому сказати, щоб було я на жаль не можу я зрозумів, що це було повстання полководця Хоруса, мабуть якби Імператор його не вбив він би продовжив завоювання?
Адептус Сорірітас - це підрозділ інквізиторів повністю з жінок,а Адептус Астартес - це елітний підрозділ космодесанту численність, яких дуже мала.

Якщо цього не достатньо я можу продовжити.
Spicer
Ну Ордо Еретикус - это охотники на еретиков, выслеживают их и имеют тесную связь с Ордо Маллеусом.

Ордо Маллеус, самые главные в Инквизиции, они могут подписать указ об Экстерминатусе и разрушить целые миры.

Прочитай еще, не отвечай так быстро.
Goodly
Адептус Сорірітас відрізняются від Адептус Астартес тим, що
1.Вони не генномодифіковані.
2.Вони більше охоронці на відміну від Астартес тобто охороняють храми і виконують міссії і майже ніколи не приймають участь у великих битвах.
3.Влада у них схожа на феодальну монархію, поділяєтся на багато орденів, які керуются Матірю Настоятелькою.
4.Ну також відрізняются тим, що в них зовсім немає чоловіків.
Spicer
Молодец, мой голос все еще остается ЗА.
Elroy
Я конечно мало себе представляю как вступление в орден джедаев связано с вахой 40к. Ну да ладно.
Что такое совет джедаев? Зачем он был нужен? Какой из мастеров-джедаев больше всего тебе по душе и почему? Назови его позитивные качества и если есть негативные.Какой кристалл использовал этот джедай и почему именно такого цвета?
P.S только не Йода yoda.gif
Goodly
Elroy,
Рада Джедаїв - це самй головний керуючий орган джедаїв, який приймає всі рішення.
Він складатся з 12 джедаїв. 5 постійних, 4 знаходяться в раді поки самі не вийдуть, інші
же були в раді на обмежений час але пізніше в часи Нової Республіки до ради входили також і не джедаї.
Більше всього мені подобаєтся Мейс Вінду, адже він один з найсильніших джедаїв які могли навіть протистояти Палпатину, ще в нього меч активуєтся силою, і в нього є своя складна техніка Ваапад. У нього був фіолетовий меч, бо в нього був сон про його особливий меч.
Elroy
Я думал ты напишешь интересный ответ ak.gif а ты поленился и написал по одному предложению...
(Elroy @ 15.7.2015, 10:24) *

Какой кристалл использовал этот джедай и почему именно такого цвета?


Тогда расскажи мне о боевых техниках известных мастеров-джедаев.
Goodly
Цього разу спробую написати цікаво і розгорнуто.

1.Почну з першої форми Шиі-чо, якою користувався Мастер-Джедай Кіт Фісто.
Це сама перша і сама просто форма, як вважають більшість джедаїв. Ця простота пояснюєтся тим, що коли з'явились перші світлові мечі була потрібна хочаб якась техніка володіння ним, адже вони відрізнялись від звичайних мечів. Основою цієї форми було парирування і обезброєння ворога. Також ця форма має "прискорення" - це особливий вид тренування, який заключаєтся в тому, що два учні тренували послідовність атак і блоків постійно прискорюючись до того часу, коли один з учнів не визнає поразку.

2.Продовжу вже про Ваапад (мою олюблену форму) створений Мейсом Вінду, використовувався ваапад ним же самим, а також Дартом Молом, Реваном і Сідіусом.

«Я створив Ваапад, як відповідь на свою слабкість: він направляє тьму всередені мене в зброю світла.» (с) Мейс Вінду.

Сьома остання з усіх форм битви на світлових мечах і одна з найскладніших, бо для вивчення цієї форми потрібно спочатку вивчити декілька інших, адже удари не мають логічної послідовності тому їх важко блокувати, а також вивчення і користування Ваападом або Джуйо максимально наближав користувача до темної сторони тому вивчали цю форму джедаї з дозволу Мейса Вінду.
Сама форма давала насолоду в битві тому хто нею користувався, бо джедай висвободжав внутрішню тьму в бою.

3. Форма II: Макаші. Ця форма колись вважалась одною з найскладніших і сильніших але потім цю форму замінила Соресу. Було повязане це з появою і розповсюдженням бластерної зброї. Цією формою користувався Мастер-Джедай і Лорд Ситхів Граф Дуку.
Форма II заключаєтся в предугадуванні ударів супротивника і швидких блоках, які займали мало енергії але як і у всіх форм у Макаші є недоліки і плюси. З плюсів це те, що користування нею займало мало сил і дозволяло виматувати супротивника але мінус в тому, що ця форма підходить тільки для дуелей і також непригодність для блокування пострілів зі зброї. Але Граф Дуку, який майстерно володів цією технікою міг противостояти більше ніж одному супротивнику і максимально корисно використовувати її в бою.

4. Атару одна з найновіших форм. Нею користувались Майстер Йода, Квай-Гон Джинн.
Ця агресивна техніка поєднувала швидкість, силу, елегантність. І використовувалась Майстром Йодою для того, щоб перетворити свої недостатки в плюси, тобто зріст і вік, бо ті хто користувались Атару використовували активно силу в битвах на мечах. Стрибки, акробатичні прийоми і тп. Майстри цієї форми рухались дуже швидко постійно бьючи супротивника градом сильних і швидких ударів.

5. П'ята форма Джем-Со, була поєднанням III i IV форм і їх вдосконалення. Цією формою користувався Енакін Скайуокер. Основувалась на відбитті бластерних пострілів і дуельних поєдинках перенаправляючи силу супротивника і його удари проти нього же. Деякі вважали цю форму дуже агрессивною тому не хотіли, щоб джедаї користувались цією формою. Але більшість відносилась нейнтрально. Та все таки ця форма дуже сильна і агрессивна, що дає велику перевагу тим хто нею користуєтся в дуелі.

6.Форма Німан використовувалась багатьма джедаями але після битви на Джеонозісі всі хто володів і активно користувався формою померли. Ця форма поєднує 1,2,3,4,5, форми.
Користувались цією формою Врук Ламар, Кавар, Зез-Кай Елл, Грівус, Цин Драллінг. Хоча вважалось, що ця форма не така сильна, як інші але насправді сила була в балансі тому джедай який використовував її почував себе спокійно в любій ситуації. Це не агрессивна форма, вона побудована на продумці своїх дій, рефлексах, та блокуванні і випадах.

Сподіваюсь, що не розчарував тебе я намагався писати максимально розгорнуто, Elroy.
Elroy
Нот бэд!
Что-то мне подсказывает, что стоит тебе дать шанс, голосую ЗА
Goodly
Дякую, Elroy, буду старатись!
Spicer
Что-то заявка застоялась, давайте вынесем свой вердикт.
Asitaka
Сколько нужно стоять - столько будет
Lotr
(Goodly @ 14.7.2015, 22:03) *
Я би позбавив громадянства або відправив би на соц. роботи але для початку представив би перед сенатом для винесення рішення про покарання.

Чому, за що саме?
Goodly
(Lotr @ 21.4.2020, 1:34) *

Чому, за що саме?

Як "За що саме?" ? За пропаганду звісно.
Lotr
Ну то я її так назвав. Інші ж можуть там побачити слушні зауваження і сприйняти за доречну критику. Ти навіть погодився з дечим. І в Кодексі Ордену чи Конституції Республіки про це нічого не сказано.
Goodly
Деякі зауваження правильні але це написано для того,щоб показати що Республіка погана. Тобто якби в цих словах було видно, що він хоче зробити краще і вказати на недоліки правління то звісно його не треба карати. Посадити за грати його можна з точки зору Республіканця але звісно у джедаїв немає підстав для покарання.
Lotr
(Goodly @ 19.7.2015, 9:31) *
Посадити за грати його можна з точки зору Республіканця але звісно у джедаїв немає підстав для покарання.
Чим тоді відрізняється Джедай від звичайного Республіканця в цьому випадку? Чому ми караємо одного, але для покарання іншого немає підстав?
Goodly
(Lotr @ 22.4.2020, 2:23) *

Чим тоді відрізняється Джедай від звичайного Республіканця в цьому випадку? Чому ми караємо одного, але для покарання іншого немає підстав?

Джедай такий же громадянин Республіки, просто якщо він порушить закон Республіки Орден також може його покарати, бо Джедай захисник миру і немає права порушувати закон.
Lotr
То про який же закон Республіки йде мова?
Goodly
Лотр, я обдумав більше твоє питання і я думаю, що в цьому немає нічого противозаконного, адже Республіка - це демократична держава з свободою слова, тим більше багато з цих слів правда. І перечитавши тей текст, який ти написав я не помітив пропаганди, адже призивів до чогось там не було тому й покарання для людини, яка це написала немає бути навіть з точки зору джедаїв.
Nikooz
До нас дошли слухи, что в парке ранкоров налажен нелегальный сбыт медикаментов. Так же поступали сведения, что от этих препаратов посетителям становится только хуже. Возможно, это как-то связано с токсичным загрязнением некоторых территорий парка.
Совет желает проверить твои навыки, по этому мы посылаем тебя разузнать всё об этой печальной ситуации и, по возможности, устранить проблему.

Тебе необходимо будет наладить контакт с посетителями и персоналом парка, но так, чтобы не спугнуть их - они не должны знать о твоей цели. После этого, я думаю, ты сможешь найти подтверждение этим слухам или же ты поймешь, что они ложны.

В любом случае, можешь обратится к специалисту по ранкорам - Ralf'y.

Результатом выполнения должен быть подробный отчет расследования, а так же небольшой фотоотчет.
Lotr
Ок, чудово.

На мить тепер повернемось до того аналізу з закидами. Він.. проблематичний, трошки навіть неадекватний, я б додав. Але ти ці проблеми чомусь не адресував. Зробимо тоді новий міні раунд.

(Goodly @ 14.7.2015, 22:03) *
"2. За ТЫСЯЧИ ЛЕТ джедаи не сумели внедрить в республике федеративное законодательство и выровнять уровень экономического развития. На Корусанте километровые небоскрёбы, а Татуин как был 4000 лет назад нищей дырой, так и остался."
Що тут не так?
Goodly
Nikooz, завдання складне але я зроблю але мені потрібен час.

Lotr, так звісно я бачу "неадекватність". "За ТЫСЯЧИ ЛЕТ джедаи не сумели внедрить в республике федеративное законодательство и выровнять уровень экономического развития. На Корусанте километровые небоскрёбы, а Татуин как был 4000 лет назад нищей дырой, так и остался." - дещо правильне але те, що за тисячі років джедаї не змогли ввести законодавство і не вирівняли економію це просто маячня, бо в Республіці це все якраз є і досить на високому рівні, адже Республіка величезна держава і якби в неї не було законодавства і економіки вона би не існувала. Про Татуін і віддалені планети звісно правда але на це є свої причини.
Lotr
Не воно, все простіше.
Wergon
Привіт Goodly я бачу твоя заявка уже давно розглядається і я не маю жодного бажання її затягувати на ще більший час) Також не можу просто так і голос свій відати. Тому домовляємось так, зустрінемось на планеті Holy. Там і поговоримо, заодно якщо тобі пощастить може і Ralf'а там найдемо)

P.S. На рахунок дати і часу зустрічі пиши в ПП
----------------------------------------------------------------------------
Скажи що ти знаєш і як ставишся до ще одного кандидата в орден на ім'я Murky
.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.