Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Jedi Order]Elroy
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Elroy
Я ознакомился с Конституцией Республики и Кодексом Ордена джедаев


Ботов нет.
Кланы:Rep, BS, Emp, FA, CO, SO, DS.
История:
Однажды я покинул просторы нашей галактики. Не зная куда подамся и вернусь ли вообще.
Скитался от планеты к планете несколько месяцев. Все же решил, что нужно найти пристанище и побыть наедине с собой и своими мыслями. Облетел множество систем и планет. От пустынного Ааргонара до дождливой Фелуции, от тропического Аббаджи до леденяще холодного Карлака. Множество чарующих пейзажей, чудаковатых коренных жителей, а главное множество мест, где любой желающий может побыть один, насладиться одиночеством, закалить дух и тело. Мой выбор пал на планету Орто. Холод мне ближе, там я чувствовал себя комфортно. К тому же там обитают только ортолане, которые совершенно безобидны. Большая часть планеты необитаема. Поселился в давно заброшенных и забытых руинах.Время текло само собой. Шли дни, недели, год за годом. Мой меч пылился, руки потеряли ловкость, но душа тянулась на родину, туда, где я обрёл свой первый дом. Достаточно одиночества. Сняв брезент со своего Винга 67 года выпуска, я отправился домой.
Всем приует!
Taviscaron
Надолго вернуться решил?)
Lotr
З поверненням _a1.gif

Ти здається після Орто ще трохи кружляв був перш до нас дістався. Точно додому прямуєш, а не на тимчасову зупинку перед відновленням БК чи іншого клану? Бо в нас нудно, як завжди.
Elroy
Привет ребят, да вернулся, если буду активен на юаге,то буду в Реп. Для меня не принципиально возрождение бк или еще чего-то. Я пока нахожусь в Стрыю, потому не удается зайти каждый день. Блин, затупил написать, в субботу и воскресенье во Львове был. Хотя на след. выходных скорее всего тоже буду. Пока живу в Стрыю, то буду более менее активным.
Lotr
Гм. Ну, в тебе навіть Республіканські медальки є, куди ж подітись. За.
Nikooz
За.
В скайп напиши, как будешь там =)
Elroy
спасибо.

Коль, сегодня постараюсь зайти.
Persey
Привет,

нечего добавить,думаю поступки кандидата говорят сами за себя =)


ЗА )

Lotr

i
Сповіщення:
Вітаю, тебе прийнято до клану!

Дозволь скористатись нагодою і трохи прискорити твою адаптацію в Республіці. Організація у нас велика, тому, щоб не витрачати дарма час, рекомендуємо звернути твою увагу перш за все на наступні питання:

  • Ти подав заявку до нашого клану і проявив бажання стати його частиною. Твоє бажання задовольнили, тепер ти - член Республіки. Ти свідомо й добровільно вирішив взяти на себе відповідальність за свої дії і вчинки та прийняв на себе обмеження яких вимагає Конституція Республіки та правила тої організації, частиною якої ти став. Будь ласка, виправдай виказану тобі довіру і не ганьби ім'я Республіки. Детально про це написано в голокроні \"Подолання Нерозсудливості\", також слушні поради знайдеш в голокроні одного з Магістрів. Якщо коротко, то просто не неси надмірний негатив в грі і на форумі. Не реагуй на провокації. Проявляй розсудливість та повагу до інших гравців і будь гідним представником нашого клану.
  • Республіка - один з найстаріших кланів Порталу. Це єдиний клан котрий жодного разу не видалявся з ЮАГу. Відтак ми уже багато років справно платимо чималу абонплату аби й надалі підтримувати своє існування. Це дорого обходиться і з кожним місяцем статки нашого фонду стають все скромнішими. В той самий час в нашому клані перебувають в середньому 40-60 гравців! Коли хоча б половина з них матиме фінансовий голокрон або вносиме до казни від 3000 куагів, то проблема з абонплатою відпаде миттєво. Лише половина гравців. Та такого не відбувається, що змушує мене звертати твою увагу на тему \"Republic Fund\". Зі станом нашого фонду можна ознайомитись з щомісячного звіту Міністра Фінансів.
  • Наший клан існує на ЮАЗі вже близько 7 років, при цьому стабільно в ньому перебуває найбільша кількість гравців в порівнянні з будь-якою іншою організацією Порталу. Безумовно, щоб підтримувати й розвивати таку велику організацію деяким гравцям доводиться докладати багато зусиль. Ми пропонуємо й тобі внести свій внесок в майбутнє клану. В \"Центрі Зайнятості\" ти знайдеш перелік актуальних вакансій і оголошень які одразу введуть тебе в курс справ в клані. Проявляй активність та ініціативність, це частина угоди. _a1.gif
  • Ми маємо власну конференцію в скайпі. Це \"місце\", де соклани можуть просто поспілкуватись один з одним і мають змогу отримати свіжі новини стосовно життя клану і порталу в цілому. Якщо ти зацікавлений і хочеш приєднатись, то просто виконай інструкції з теми \"Республіканська Конференція\".



Дякую тобі за увагу, щасти!
.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.