Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Jedi Order] Evil-Joda
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Shah
Я ознакомился с Конституцией Республики та Кодексом Ордена джедаев
Меня зовут Дмитрий. 17лет Живу в г. Николаев учусь в Херсоне по этому в будние дни в игре мало активен. Ботов нету, но даже если и есть то они старые я уже на них и не играю. Был в камелоте (распался) и ЛТС (закрыли).
П.С с активностью проблемы в честь сесии.

Ролевая история:
Haydamaka
Якщо я правильно тебе зрозумів, ти кажеш, що у навчанні ти особливих успіхів не мав. Як би ти оцінив себе зараз?
Shah
Добрый день.
В ЛТС моим учителем стал Эвер и он успешно подтянул мои навыки.
Teddy
Провірений часом, За)
Shah
Спасибо.
Blaze
Я хочу провірити твої навики, напиши в пм коли будеш готовий.

i
Сповіщення:
Азарів?))
Asitaka
я ЗА _a1.gif
Shah
Спасибо.
Думаю на 3/10. Давно не разминался. blush2.gif
Blaze
ЗА.
Shah
Спасибо.
Shah
upd
Lotr
(Evil-Joda @ 2.11.2013, 13:11) *
найти и убить культиста который пропагандировал на соседней планете

Як гадаєш, в Ордені Джедаїв подібне практикується?
Shah
Возможно подобное практикуеться. Если есть угроза востания или чего подобного то необходимо ее устранить. Но я не имею ввиду что они могут убивать простых агитаторов и тд.
Lotr
Ем, гаразд ) Що за повстання могло б дозволити Ордену послати за кимось убивцю? Або просто наведи приклад де по твоєму такі дії були б доречними і не противорічили кодексу.
Shah
После признания энакина про планы палпатина. Мэйс отправился за ним что бы убить его. В ролевой истории я не имел ввиду что "меня" отправили убивать простого агитатора. Просто если бы я расписывал такие мелочи, она была б затянутая.
Lotr
Не правда, Мейс відправився Канцлера арештувати на легальних підставах ) Там взагалі самозахист був, що за наклеп )
Ну серйозно, Орден Джедаїв. Всі в робах тихенько по храму крокують, потирають бороди, повторюють кодекс своїм падаванам і постійно нагадують, що кожне життя надзвичайно важливе і гарним Джедаям перш ніж вступити в бій чи поранити\убити когось необхідно розглянути навіть варіант здачі в полон. Та й офіційно Орден (принаймні за каноном) не мав жодних особливих повноважень як, наприклад, могла мати армія чи люди в чорному.
А як ти взагалі до кодексу Ордену ставишся? Є щось, що видається застарілим/непрактичним чи що хотів би змінити? Чому? І якщо нічого не хотів би змінити, то, знову ж таки, чому?)
Shah
Да я был не прав. (переубедил) Мне нравиться кодекс и менять в нем особо нечего не хочеться. Кроме разве запрета на брак, я всегда думал что это только придает сил и расудительности, но это и от дела отвлекает. Поэтому всë же лучше следовать этому правилу. Тк в кодексе больше нечиго не смущает.
Lotr
Імхо, коли людину нічого не бентежить в Кодексі Ордену, то я роблю висновок, що вона його ймовірно не читала або принаймні не планувала дотримуватись. Якщо то вже згадав про шлюб, то давай продовжимо. Як щодо розділення малих дітей з сім'ями для навчання їх в Ордені? Або випробування в 13 років, після яких можуть юнлінга навіть з Ордену випхати (відносно - фермером зробити).
Або абсолютного аскетизму, що практично жодної власності окрім світлового меча не дозволяє?
Shah
Кто я что бы решать через что должен пройти человек дабы стать джедаем. А про световой меч ты преувеличуешь. Про брак я сказал потому что даже сильнейший не смог неподаться соблазну любить.
П.С мозг кипит... :C
Lotr
(Evil-Joda @ 14.11.2013, 16:18) *
Кто я что бы решать через что должен пройти человек дабы стать джедаем.
Я тобі і не пропоную вирішувати, у нас для цього є Дісней та вельмишановний Нікоз. Ти - кандидат на вступ. В чиїх як не в твоїх інтересах про подібні речі міркувати? Вважай це квестом. Знайди в структурі, історії чи кодексі Ордену Джедаїв (з канону або навіть з порталу) щось, що принаймні тобі видається неправильним. Опиши проблему і можливі варіанти її вирішення.
Lotr
В тебе ж не так багато квестів аби без попередження ігнорувати одне просте завдання, що від 15 хвилин може зайняти. Розумію, що сам Орден активністю не радує, але все-таки. Я Проти.

ПС Шановні Джедаї і пасажири з дітьми, не забувайте свої речі в громадських транспортних засобах та інколи заглядайте в заявки до Ордену, тобто "UP". Тримаємо гравців в підвішеному стані, треба трохи змінити ситуацію.
Shah
Когда все забивают на заявку, по неволи и сам забиваешь.
Lotr
Справедливо.

i
Сповіщення:
На разі тобі відмовлено.

    З ряду причин ти не отримав достатньо позитивних відгуків для отримання Громадянства Республіки. Але двері нашого клану будуть завжди відкритими для всіх жителів Нашої Галактики, котрі поділяють політику нашого клану і готові дотримуватись наших законів. Можливо сторони зроблять правильні висновки і наступна твоя спроба буде вдалішою.

    Нехай буде з тобою Сила!

.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.