Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Jedi Order] Blaze
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Blaze
Я ознакомился с Конституцией Республики та Кодексом Ордена джедаев.
- Боти : Exem.
- Клани : BS ,Dem,TBI.
- Ролевая история.
Мене звуть Blaze і я почну свою історію з розповіді про моїх батьків, які служили Республіці, виконувавши завдання по виявленню Імперських військ. Під час виконання завдання їх корабель був підбитий, після чого вони були змушені зробити аварійну посадку на найблищу планету(Хот). Їм було тяжко виживати на планеті, яка була віддалена від цивілізації, і не зважаючи на нестачу їжі вони зуміли адаптуватися. Невдовзі народився я. Після того як на нас напали вампи, мої батьки загинули і мені довилось виживати в суворих умовах самому. До того часу як Люк Скайуокер виявив планету Хот для усамінтення і безпеки, обложення бунтівників влаштувались в гірських печерах Хоти. Мені вдалось приєднатися до них. Виявив нас Імперський дослідник-дроїд, який розкривав їх позиції Лорду Вейдеру. Вейдер почав негайне вторгнення, після чого майже всі бунтівники загинули, мені вдалось втікти з бандою контрабандистів, які доставляли нам їжу, після чого я потрапив на планету Татуін....

- Ім'я Сергій.
- Вік 20.
- Місто Тернопіль.
Ltonique
Привет, с демонов прям к нам?)
Blaze
Ну не зразу з Demons , а був ще в Team Bring It (клан який створили з друзями , щоб пофанитись ), а після того всі дружньо забили і після 2-х років я повернувся.
Ltonique
Почему именно сюда?
С правилами поведения республиканцев на серверах ознакомился?
Как с голокронами?
Blaze
-Причини-
Я хочу стати на світлу сторону.Дружній колектив, позитивна так сказати обстановка, розсудливі і добрі люди і багато чого ще.Також допомогти Республіці в відновлині сил.
З правилами ознайомлений.
Куплю Clan Personal Support Holocron,і звичайно Clan Finance Support Holocron.
Ltonique
Больше нет вопросов, помню тебя. За
Haydamaka
Багато хто з населення галактики не довіряє джедаям, та навіть більше, не любить їх. Чим би ти міг це пояснити?
Blaze
На мою думку люди не довіряють і не люблять Джедаїв бо , боятся того чого не розуміють , великої сили якою ті володіють.
Haydamaka
Частково можливо так. Але не те. Думай далі
Blaze
Джедаї борятся за мир і справедливість в Галактиці, а не всім це не подобається, особливо коли мова йде про справедливість.
Kanzaki
Что такое справедливость?
Blaze
Якщо говорити про цілу Галактику тоді справедливість це - вимога рівності громадян коли кожен получає те на що заслуговує.
Taviscaron
Никто больше высказаться не хочет?
Palych
ЗА пополняем джедайский отряд )
Asitaka
ЗА _a1.gif
Kanzaki
(Blaze @ 13.9.2013, 22:54) *

Якщо говорити про цілу Галактику тоді справедливість це - вимога рівності громадян коли кожен получає те на що заслуговує.

Кто может решать справедливо ли действие или нет? Как ты думаешь, существует ли абсолютная/объективная справедливость?
Haydamaka
(Haydamaka @ 13.9.2013, 20:40) *
Думай далі

Питання лишається в силі
Blaze
Kanzaki Я вважаю , що нікому не данно вирішувати хто поступає справидливо , а хто ні. На даний час не існує абсолютної справидливості.
Kanzaki
Если никто не может решать, что справедливо, а что нет, то почему джедаи борятся за, так называемую, справедливость? Они не правы или занимаются глупостями?

И сразу ещё один вопрос. Если нет абсолютной, то за какую справедливость они сражаются? Согласен ли ты с философией Ордена?
Blaze
Kanzaki
Без справедливости не буде : свободи, правди, доброти, віри, а це невідємні якості джедаїв . За Платоном справедливість це - найвища чеснота, що утримує мужність, поміркованість і мудрість в повній рівновазі і гармонії, а мудрість і мужність також одна з якостей джедаїв.
Я писав на данний час не існує абсолютної справидливості, Джедаї борятся , щоб вона існувала . І звичайно я погоджуюсь з філософією ордена .

Haydamaka
«Дружелюбність інших істот не гарантовано. Як і всіх, джедая приймають чи ні в залежності від його поведінки. Якщо джедай вважає, що він важливіше інших, його думку ніхто не прийме до уваги ».
Haydamaka
Не зовсім це я чекав почути, але твоя позиція цілком має право на існування.
За
Kanzaki
Что такое идеал в твоём понимании и возможно ли его достичь?
Blaze
Kanzaki
Я розумію поняття Ідеал як вершина досконалості , якнайкращий завершений стан.
Можна досягнути всього «Терпіння і труд все перетруть» closedeyes.gif
Kanzaki
Не могу сказать, что меня радуют твои ответы, но и голосовать против не стану. Воздержусь.
Xemul
Как ты понимаешь мудрость сказанную Лордом Ситхов:
-Вечность это только иллюзия, основа - час.
Можно ли с ней согласится и почему он это сказал?
Blaze
Він мав на увазі, що немає життя після смерті і потрібно жити теперішнім часом.Я з ним непогоджуюсь тому, що Квай-Гон Джинн доказав протележне.
Xemul
Ответ не полный. Проведи размышление над этой мудростью.Конкретизируй свой ответ.
Blaze
Нажаль не можу відповісти на поставлене питання.
Xemul
Хорошо, какое ты для себя видишь развитие в клане и почему?
Blaze
Покращити: свої знання, володіння світовим сабером.Навчитись контролювати свої емоції.Стати на путь Консула.Томущо хочу стати "Великим" Джедаєм. cool.gif
Teddy
Привіт, а що саме для тебе означає "стати великим джедаєм"?
Blaze
Принести багато користі Республіці і Ордену, досконало пізнати світлу сторону сили.
Teddy
будь здоров, За
Xemul
Не поделяю я такие ответы, которые само собой подразумевающие. Ты говоришь то что все и так знают, что ты скажешь и самое плохое - что за это и голосуют.
Я, Против





п.с.Пример:
Поступающий: Я вступаю в Республику что бы быть на светлой стороне.
.....: Ok - За!!!
Haydamaka
Ну,здається, тут нібито все вже. Всі, хто хотів, вже висловились. Наразі тебе прийнято, але зверни увагу насамперед на негативні голоси, і зроби з них відповідні висновки.





i
Сповіщення:
Вітаю, тебе прийнято до клану!

Дозволь скористатись нагодою і трохи прискорити твою адаптацію в Республіці. Організація у нас велика, тому, щоб не витрачати дарма час, рекомендуємо звернути твою увагу перш за все на наступні питання:

  • Ти подав заявку до нашого клану і проявив бажання стати його частиною. Твоє бажання задовольнили, тепер ти - член Республіки. Ти свідомо й добровільно вирішив взяти на себе відповідальність за свої дії і вчинки та прийняв на себе обмеження, яких вимагає Конституція Республіки та правила тої організації, частиною якої ти став. Виправдай же виказану тобі довіру і не зганьби ім'я Республіки. Детально про це написано в цьому >голокроні<, також кілька дуже слушних порад є >тут<, але, якщо коротко, то просто не неси надмірний негатив в грі і на форумі. Не реагуй на провокації. Проявляй розсудливість та повагу до інших гравців і будь гідним представником нашого клану.
  • Республіка - один з небагатьох кланів Порталу, для вступу до якого від гравців не вимагаються фінансовий та персональний Голокрони. Через це нам доводиться платити абонплату, яка в рази вища за абонплату інших кланів. Це дорого нам обходиться і з кожним місяцем статки нашого фонду стають все скромнішими. Але в той самий час в нашому клані перебувають в середньому 60 гравців! Якби хоч половина з них купляла фінансовий голокрон на один місяць або вносила до нашої казни 3000 куагів, то проблема з абонплатою відпала б миттєво. Уявіть собі, лише половина гравців, адже таку суму може дозволити собі витратити навіть школяр. Та такого не відбувається, що змушує мене звертати твою увагу на >цю< і ось >цю< теми одразу. Зі станом нашого фонду можна ознайомитись з щомісячного звіту Міністра Фінансів.
  • Наший клан існує на ЮАЗі вже близько 6 років, при цьому стабільно в ньому перебуває найбільша кількість гравців в порівнянні з будь-якою іншою організацією Порталу. Безумовно, щоб підтримувати й розвивати таку велику організацію, деяким гравцям доводиться докладати багато зусиль. Ми пропонуємо й тобі внести свій внесок в майбутнє клану, бо ти вже став його частиною. В >Центрі Зайнятості< ти знайдеш перелік актуальних вакансій і оголошень, які одразу введуть тебе в курс справ в клані. Проявляй активність та ініціативність, це дуже важливо.

  • Ми маємо власну конференцію в Скайпі. По суті - це місце, де соклани можуть просто поспілкуватись один з одним, а також мати змогу отримати свіжі новини стосовно життя клану і порталу в цілому. Якщо ти зацікавлений і хочеш приєднатись, то просто виконай інструкції з >цієї< теми.


Дякую тобі за увагу, щасти!
.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.