Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Jedi Order] Wabba
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Wabba
Я ознакомился с Конституцией Республики та Кодексом Ордена джедаев;

Ботов нет;

В кланах не состоял;

Родился на одной из многочисленных планет Внешнего Кольца. Некогда этот мир процветал за счет значительных скоплений ценных руд, однако остатки ресурсов истощились несколько поколений назад, и планета пришла в упадок. С детства мечтал покинуть планету, так что не стал долго размышлять, услышав о появлении в поселении вербовщиков республиканской армии. В военные годы ничем особенно похвастать не мог, так как многие века шахтерского промысла отравили атмосферу и грунт планеты, что сделало жителей довольно слабыми и болезненными. По меркам родины отличался крепким здоровьем и телосложением, однако на фоне республиканских солдат немного не дотягивал до среднего уровня по всем параметрам. Несколько раз сопровождал джедаев во время миротворческих миссий и переговоров, что дало некоторое представление об ордене. С первой же встречи испытал восхищения мудростью, обширными знаниями и спокойствием джедаев, что пробудило желание присоединится к ордену.
Ltonique
Привет. Напиши базовую информацию о себе (реальную).

Почему ты решил что наш Орден тебе подходит? (детально)
Wabba
Владимир, город Днепропетровск, 16 лет. Вроде бы из базового все.

Что касается Ордена, то мне всегда нравились проповедуемые им идеалы. Идеология джедаев не допускает распрей внутри ордена, что делает его сплоченным и дружным сообществом. Так же, соответствии с Кодексом, джедаи никогда не упускают возможности пополнить свои знания. Так что в сложной ситуации всегда можно положится на суждение старших товарищей по ордену, будучи уверенным в их мудрости и опыте. Орден - это хорошая возможность для саморазвития, а так же надежные товарищи.
Ltonique
Что в твоем понимании есть сила, и в чем ее сущность?
Wabba
Честно говоря, я так и не пришел к окончательному мнению. Природа Силы для меня осталась загадкой, но для себя я предпочитаю определение Оби-Вана Кеноби. Сила - это то, что направляет джедая,и в то же время является его инструментом. Если Сила и управляет живыми существами, то делает она это неявно, ничем не затрагивая свободу воли, но лишь направляя события в угодное ей русло. Сила не приказывает - она советует, как следует поступить, а умение слышать ее советы - основное свойство любого джедая. Следуя советам Силы джедай сливается с ней, обретая все большее восприятие ее воли. Природа Силы слишком велика, чтобы постичь ее без остатка, поэтому принято говорить о искусстве джедаев как о путях Силы, где каждый из путей отображает определенный ее аспект.
Ltonique
Уважаешь ли ты Ситхов?
Wabba
Я бы так не сказал, поскольку уважение обычно ассоциируется с восхищением. Тем не менее, я признаю некоторые заслуги Ордена Ситхов. Например, то как им удалось веками скрывать свое существование, передавая накопленный опыт, что в итоге привело к падению Ордена Джедаев. Вопрос очень скользкий, поскольку уважение недалеко ушло от восхищения, а неуважение - от пренебрежения. Я не восхищаюсь Орденом Ситхов, но и не склонен недооценивать его.
Ltonique
Вопрос очень прямой. Ну ответ я услышал. Страшишься ли ты чего либо? Если да, чего конкретно?
Wabba
У меня нет конкретных страхов. Конечно, можно вообразить массу вариантов развития событий, которые вызывают у меня страх, однако эти страхи не преследуют меня.
Lotr
Привіт.
Орден Джедаїв часто критикують за дещо кардинальні обмеження, що накладаються на адептів. Джедаї наприклад відмовляються майже від будь-якої власності (окрім світлового меча), від сім'ї і тд. Частково Джедаї (а навіть не всі юнлінги після розлуки з сім'єю гарантовано стануть Джедаєми) без своєї згоди позбавляються свободи з ~трьох років від народження.
Чому політика Ордену настільки сувора, як гадаєш? З чим ти згоден, а що хотів би змінити?
Wabba
Lotr:
Я вважаю, що такі заходи повністю аргументовані. Джедаї - захисники справедливості у галактиці, їм довіряють, у них є великі можливості. І це ще не враховуючи Силу. Саме тому джедай мусить відмовитися від усього, що може вплинути на об'єктивність його рішень. На джедаїв покладена велика відповідальність, тому вони не мають права помилятися або проявляти слабкість. Я повністю згоден з політикою Ордену.
Lotr
Глянь, тут не все так просто. Просто заміни "Орден Джедаїв" на назву якої завгодно організації, і раптом промивання малечі мізків з дитинства та добровільне-примусове "відмовся від усього заради об'єктивності" викликають більше обурення ніж довіру. Наприклад якби в службу безпеки Сенату на Корусканті відбирали дітей, вчили їх до 13 років усьому і згодом казали: слідуй кодексу та цим обмеженням до пенсії, інакше чергового звання (без якого тебе спишуть на ферму працювати), сенсу життя, втрачених років та щасливого майбутнього тобі не бачити. Або, Wabba, забудь про службу безпеки. Тебе можливо захочуть бачити лікарем, фермером, суддею чи солдатом. Здавалось би лікуй, годуй чи захищай людей - доблесні заняття. Але додай обмеження нашого Ордену до цих професій і знову таки постає питання: До чого такі нездорові крайнощі?
Ltonique
Возможно у тебя есть какое-то желания пробиться к нам. Но знаний о наших принципах я особо не нахожу. Изучи кодекс и принципы Ордена, и ответь на мои вопросы (начиная с поста #4) заново. Мне нужны короткие и конкретные ответы.
Wabba
Lotr:
Якщо дозволити джедаю володіти чимось, то він обов'язково звикне до своеї власності, відчуе прив'язаність. Джедаї відмовлялися від будь-якої прив'язаності, оскільки бачили у ній початок шляху на темний бік Сили. Відношення ордену до цього питання можна побачити у словах магістра Йоди: "Ведь к ревности приводит привязанность, а ревность — ведь это алчности тень".
Riot Riot
Как попал на ЮАГ? Откуда узнал о нем? Твои планы здесь?
Wabba
Ltonique:
Что в твоем понимании есть сила, и в чем ее сущность?

«Сила - это энергетическое поле, создаваемое всеми живыми существами, которое окружает нас, находится внутри нас, и связывает воедино Галактику», - Оби-Ван.

Уважаешь ли ты Ситхов?
Нет.

Страшишься ли ты чего либо? Если да, чего конкретно?
Нет.

Riot Riot:
Всегда интересовало все, связанное со вселенной ЗВ. Долгое время играли с друзьями в классический ДжА, потом это нам наскучило. На ЮАГ наткнулся друг, который и рассказал о вас мне. Особых планов нет: игра на серверах, общение на форуме, поиск новых товарищей.
Ltonique
Против. Ты не найдешь здесь того, за чем пришел.
Lotr
Прив'язаність веде до темної сторони Сили.. Гаразд, в якомусь контексті ймовірно так і є.

Тоді що ще веде до темної сторони, а що веде до світлої?
Wabba
Lotr:
Темна сторона Сили - це підкорення своїм почуттям. Гнів, страх, ненависть. Адепти темної сторони черпають силу зі своїх ємоцій, дозволяють їм взяти контроль над собою.
Джедаї ж ніколи не дозволяють ємоціям затуманити їх розум. Як описував магіст Йода:"Когда ты тих, светел, спокоен". Джедаї признають лише спокій і діють на благо іншим, а не собі.
Lotr
Це не зовсім відповідь на яку я розраховував, але можна продовжити і звідси.
(Wabba @ 4.7.2013, 15:03) *
Гнів, страх, ненависть.
У, звучить брудно! Але що це таке на твою думку і для чого воно існує?

(Wabba @ 4.7.2013, 15:03) *
Адепти темної сторони черпають силу зі своїх ємоцій, дозволяють їм взяти контроль над собою.
Я можливо не на тій стороні барикади знаходжусь аби робити подібні заяви, але найвидатніші Ситхи якраз не дозволяли емоціям взяти контроль над собою. Як і видатні Джедаї, вони брали їх під контроль і продовжували черпати з них Сили. Квай-Гон та Мейс Вінду в гніві непогано фехтували, наприклад, але це не робило їх Ситхами. Але в будь-якому разі, чи можна ці емоції (гнів, співчуття, страх, прив'язаність, нудьгу і тд) спрямувати на добро на користь людям чи ідеології Ордену?
Wabba
Lotr:
Вибачте, я невірно висловив свою думку. Темна сторона - це слідування своїм інтересам. Гнів, співчуття, страх, прив'язаність, нудьга -це почуття, які виникають у нас, коли щось нас не задовільняє, або навпаки- нам щось подобается, і ми хочемо, щоб усе залишалося так, як є. Будь-які емоції - це прояви власних інтересів, тому слідування їм - шлях на темну сторону. Джедай не повинен слідувати своїм інтересам, навіть якщо вони співпадають з інтересами людей або ордену. Джедай повинен слідувати тільки інтересам людей, ордену і тд, але аж ніяк не своїм. На захист своеї точки зору можу навести фразу Йоди: "Но бойся темной стороны. Гнев, страх, агрессия - это темная сторона Силы. Легко они приходят, поддерживают тебя в битве. Если раз ступишь на темную тропу, навсегда она твою судьбу определит". Йода засуджуе використання емоцій, навіть на благо.
Lotr
(Wabba @ 4.7.2013, 16:37) *
Будь-які емоції - це прояви власних інтересів, тому слідування їм - шлях на темну сторону. Джедай не повинен слідувати своїм інтересам.
--->
(Wabba @ 2.7.2013, 22:42) *
С первой же встречи испытал восхищения мудростью, обширными знаниями и спокойствием джедаев, что пробудило желание присоединится к ордену.
(Wabba @ 3.7.2013, 14:16) *
Орден - это хорошая возможность для саморазвития, а так же надежные товарищи.
1. Я бачу слово "захоплення" і натяк на егоїстичну жадобу до саморозвитку. Рано чи пізно ти опинишся на темній стороні і нам варто тобі відмовити уже зараз?
(Wabba @ 4.7.2013, 16:37) *
Джедай повинен слідувати тільки інтересам людей, ордену і тд
2. Чому? Навіщо слідувати взагалі чиїмось інтересам чи ідеологіям?
(Wabba @ 4.7.2013, 16:37) *
Если раз ступишь на темную тропу, навсегда она твою судьбу определит
Йода напився і йому пора додому yoda.gif
Якщо ти хоч раз ступиш на "світлу тропу", назавжди вона твою долю визначить (с) Лотр
3. Згоден з вищесказаним? Чому робиш винятки для Йоди, але для інших людей з ідентичними аргументами використовуєш іншу систему пріоритетів?

П.С А якщо два рази ступиш на світлу, і один на темну?
Wabba
Змушений признати, що Ви загнали мене у кут. Я не можу знайти відповіді на Ваше запитання.
Lotr
На котре?
Я веду до того, що не варто ідеалізувати Орден Джедаїв чи приймати на віру слова навіть авторитетних Джедаїв лише через їхній статус. Не можна приєднатись до організації лише тому, що вона заявляє: "Ми хороші бо ми говоримо, що ми хороші. А все інше веде до темної сторони, бу." Та і крайнощі мене трохи турбують, але в тому і наший Орден звинуватити можна.

Давай далі.. Світловий меч! Уже практично символ Ордену Джедаїв. Як гадаєш, чому саме цю зброю обирали Джедаї протягом кількох тисяч років?
Palych
Wabba, объясни данное высказывание: Жить ради справедливости и от нее же умереть.
Wabba
Lotr:
1. Єфективно світловий меч може використовувати тільки джедай.
Навіть процес створення меча майже неможливий без використовування Сили. Але, хоча за допомогою Сили можна створити і значно небезпечнішу зброю, світловий меч не може обернутися проти своїх творців. Це - грізна зброя, але тільки у руках джедая, на боці якого Сила та довгі тренування. Для всіх інших неможливість передбачити траєкторії спрямованих на них пострілів або ударів іншого меча, а також незвичний баланс робить цю зброю не тільки неєфективною, а й небезпечною для користувача. Звичайна людина не може відчувати невагоме лезо, що створюе небезпеку вразити самого себе.

2. Світловий меч - це зброя як для нападу, так і для захисту. Він дає повний контроль над боєм.
Один з вигідних бонусів світлового меча перед бластером - це можливість захистити себе від пострілів. Джедай, якого обстрілюють повністю контролює битву, у нього багато варіантів дій: він може відбити постріли у супротивника, може, відбиваючи їх, скоротити дистанцію, може відступити і вийти з бою. Також світловий меч дає змогу контролювати свою атаку. Можливість рикошета або промаха робить постріл з бластера дещо непередбачуваним, тоді як світловий меч завжди дає контроль над ситуаціею. Звичайно, Сила робить з джедаєв відмінних стрілків, але стрілкова зброя не може захистити господаря.

3. Світловий меч - багатофункціональна зброя.
Світловий меч - це можливість розрізати майже любий відомий матеріал. Така властивість робить його дуже корисним для джедаїв. До тогож, по світловому мечу завжди можна впізнати джедая. Хоча, останне може бути і негативною характеристикою зброї.

Palych:
Прошу прощения, если получится слишком многословно. Я попытался полностью изложить ход своих мыслей, чтобы было видно, на каком этапе я ошибся.
"Жить ради справедливости". Человек не просто поступает справедливо сам, он намерен взять на себя искоренение несправедливости как таковой. Взять на себя роль судьи чужих поступков. Или же дать другим возможность оценивать "справедливость" поступков, взяв на себя роль исполнителя их воли. Он посвящает свою жизнь борьбе, стараясь исправить несправедливость везде, где только он способен ее найти. Он несет "справедливость" - так, как понимает ее сам, или же так, как видят ее те, на чьи суждения он полагается.
"И от нее же умереть". В какой-то момент, понятие "справедливость" требует его смерти. Почему? Возможны одна причины. Она заключается в том, что "справедливость" - в таком виде, как понимал ее этот человек, была ошибочна. Верша свою "справедливость", человек плохо представлял себе последствия своих поступков. Он мог не знать нюансов дела. Мог сделать ошибочные выводы и наказать невиновного. Стараясь помочь, он неосознанно нанес еще больше вреда. То, что было его "справедливостью" оказалось лишь заблуждением. Борясь с несправедливостью, он сам же и распространял ее. Так я понял это высказывание.
Palych
Wabba, почему люди умирают ради других? В чем заключается смысл данного выбора?
Lotr
Переадресую питання тобі
(Lotr @ 5.7.2013, 23:37) *
Частина сили тої, якій нема числа,
Творить добро, бажаючи усьому зла.
Як гадаєш, про що йде мова?

Haydamaka
Wabba, твої проблеми у дискусіях із джедаями в цій заявці виникають тому, що ти, як помітив Ltonique, можливо дійсно не дуже глибоко розумієш принципи джедаїв, місцями суперечиш сам собі.
Але при цьому мені справді імпонує твоє вміння мислити та, що важливо, вміння свої думки зрозуміло і грамотно висловити. Що ж до необхідності "на відмінно" знати "матчастину" при вступі до Ордену, то можу лише нагадати як формувався перший склад Нового Ордену Люком Скайуокером: із близько дюжини перших студентів Академії дехто взагалі ніколи про джедаїв не знав (це, звісно, мало свої наслідки, тим не менш незабаром Новий Орден став надзвичайно сильним)

У твоїх відповідях є звісно недоліки, але якщо тобі справді 16 років, і якщо за тебе не відповідає якийсь твій старший товариш, я переконаний, тобі до снаги стати гарним джедаєм. Але це якщо ти дійсно знаєш чого хочеш. Адже Ltonique був на 100% правий. Ти можеш не знайти тут того, чого шукаєш. Втім, то вже буде вибір твій.
Наразі ж я ЗА
Wabba
Palych:
Каждый человек сам определяет для себя "ценность" своей жизни. Люди жертвуют собой, когда для них "ценность" других превосходит собственную. Человек решает умереть ради других, когда для него собственная смерть - более приемлемый вариант, чем жить, если умрет другой человек/люди.

Lotr:
Це - відоме вісловлювання Мефістофеля, яким, на мою думку, він вісловлюе, що незважаючі на наше ставлення до нього він - частина Всесвіту, що лише робіть свою справу. Всесвіт знаходіться у гармонії, і Мефістофель - лише її частина. На відміну від людей, він не в змозі змінити своеї природи. Мефістофель описуе себе саме так, адже це - його сутність. " Ф:Нельзя ли это проще передать? М: Я дух, всегда привыкший отрицать... Ф: Так вот он в чем, твой труд, почтенный! Не сладив в целом со вселенной, ты ей вредишь по мелочам? М: И безуспешно, как я ни упрям..."

Haydamaka:
Спасибо!
Lotr
(Wabba @ 7.7.2013, 18:17) *
...він - частина Всесвіту, що лише робіть свою справу. Всесвіт знаходиться у гармонії, і Мефістофель - лише її частина. На відміну від людей, він не в змозі змінити своєї природи.
Цікаво. Якщо провести паралель до ЗВ, яке б ти дав визначення гармонії та балансу Сили, про котрі так часто згадують Джедаї?
Wabba
Можу запропонувати дві гіпотези щодо балансу Сили:

1.(менш схожа на правду) Рівновага сили - це спокій, який не порушують джедаї, що зумовлено використанням світлої сторони Сили (Нет эмоций - есть покой и т.д), але його своїм існуванням порушують ситхи (Покой - это ложь. Есть только страсть и т.д). Щодо цього можна згадати фразу Обі-Вана з 3 єпізоду:"Восстановишь равновесие Силы, а не ввергнешь ее во тьму!". Тобто, рівновагу Сили Обі-Ван бачить у знищенні ситхів. Знищення джедаїв і перемога ситхів для нього протистоїть рівновазі. Але, факт з 4 єпізоду або заперечуе те, що джедаї не турбують Силу, або діє на користь другого варіанту. А саме момент, коли Дарт Вейдер каже, що останній раз Сила коливалася так у присутності Обі-Вана. Це або вказуе на те, що джедаї порушують спокій Сили, або на те, що Сила зреагувала на наявність джедая і ситха поруч, що приводить нас до другого варіанту.

2. Рівновага Сили - це абсолютна перемога одної із сторін. Поки існують джедаї та ситхи, між ними завжди буде іти бородьба. Оскільки рівновага - це стан спокою, то звичайно, ніякого спокою не може бути, доки не перемогла одна із сторін.
Khadgar
Дві гіпотизи зводяться до того, щоб перемогла 1 зі сторін.
А що буде, якщо так станеться? Чи можна побороти зло чи добро? Чому гармонію іноді поєднують з інь та янь?
Lotr
За. Хотілось би й продовжити, але заявка достатньо вже висить. Можливо згодом.
Riot Riot
Ищи инфу по Ордену Териона.
Wabba
Khadgar:
Це зовсім інша справа. Добро та зло не абсолютні, вони залежать від точки зору. Не існує абсолютного добра чи абсолютного зла, тому і перемога одного над іншим неможлива. Тоді як сторони Сили - це в якомусь сенсі і є точки зору на світ. Точніше не зовсім зору. Сторона Сили - це тип світогляду. Перемога одніеї над іншою сама по собі нічого не вирішуе.

Riot Riot:
Прошу прощения, я мог Вас неправильно понять. Мне следовало написать здесь результат своих поисков?
Haydamaka
Заявка вже висить понад 2 тижні. Вже б час рішення приймати.
Шановні джедаї, не морозьтесь _a1.gif Маєте ще пару днів на те, аби відповіді на свої питання прочитати і або голосувати, або принаймні підняти активність в темі новими питаннями.
Khadgar
зАЗАЗАЗА
Lotr
(Haydamaka @ 19.7.2013, 7:40) *
Заявка вже висить понад 2 тижні. Вже б час рішення приймати.
Шановні джедаї, не морозьтесь _a1.gif Маєте ще пару днів на те, аби відповіді на свої питання прочитати і або голосувати, або принаймні підняти активність в темі новими питаннями.
В медитаціях Магістри, ось і затягнули. rolleyes.gif


i
Сповіщення:
Вітаю, тебе прийнято до клану!

Дозволь скористатись нагодою і трохи прискорити твою адаптацію в Республіці. Організація у нас велика, тому, щоб не витрачати дарма час, рекомендуємо звернути твою увагу перш за все на наступні питання:

  • Ти подав заявку до нашого клану і проявив бажання стати його частиною. Твоє бажання задовольнили, тепер ти - член Республіки. Ти свідомо й добровільно вирішив взяти на себе відповідальність за свої дії і вчинки та прийняв на себе обмеження, яких вимагає Конституція Республіки та правила тої організації, частиною якої ти став. Виправдай же виказану тобі довіру і не зганьби ім'я Республіки. Детально про це написано в цьому >голокроні<, також кілька дуже слушних порад є >тут<, але, якщо коротко, то просто не неси надмірний негатив в грі і на форумі. Не реагуй на провокації. Проявляй розсудливість та повагу до інших гравців і будь гідним представником нашого клану.
  • Республіка - один з небагатьох кланів Порталу, для вступу до якого від гравців не вимагаються фінансовий та персональний Голокрони. Через це нам доводиться платити абонплату, яка в рази вища за абонплату інших кланів. Це дорого нам обходиться і з кожним місяцем статки нашого фонду стають все скромнішими. Але в той самий час в нашому клані перебувають в середньому 60 гравців! Якби хоч половина з них купляла фінансовий голокрон на один місяць або вносила до нашої казни 3000 куагів, то проблема з абонплатою відпала б миттєво. Уявіть собі, лише половина гравців, адже таку суму може дозволити собі витратити навіть школяр. Та такого не відбувається, що змушує мене звертати твою увагу на >цю< і ось >цю< теми одразу. Зі станом нашого фонду можна ознайомитись з щомісячного звіту Міністра Фінансів.
  • Наший клан існує на ЮАЗі вже близько 6 років, при цьому стабільно в ньому перебуває найбільша кількість гравців в порівнянні з будь-якою іншою організацією Порталу. Безумовно, щоб підтримувати й розвивати таку велику організацію, деяким гравцям доводиться докладати багато зусиль. Ми пропонуємо й тобі внести свій внесок в майбутнє клану, бо ти вже став його частиною. В >Центрі Зайнятості< ти знайдеш перелік актуальних вакансій і оголошень, які одразу введуть тебе в курс справ в клані. Проявляй активність та ініціативність, це дуже важливо.

  • Ми маємо власну конференцію в Скайпі. По суті - це місце, де соклани можуть просто поспілкуватись один з одним, а також мати змогу отримати свіжі новини стосовно життя клану і порталу в цілому. Якщо ти зацікавлений і хочеш приєднатись, то просто виконай інструкції з >цієї< теми.


Дякую тобі за увагу, щасти!
.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.