Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[LTS] Arvin
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Arvin
Я ознайомився з Конституцією Республіки і Кодексом LTS і клянусь їх дотримуватися.

Рольова історія:

Частина перша. Шлях до Чорного Сонця.

Моя історія загадкова і приховує в собі багато пригод і небезпек...
Я прокинувся в лісі кишуючим хижаків та ворогів. Я відчував жахливий головний біль, голод і спрагу. Я не пам'ятав хто я і звідки, мені потрібно було знайти десь сховище і їжу. Коли я прийшов до тями, то побачив, що до мене йде незнайомець, я злякався і кинувся навтіки, але він зупинив мене і сказав, що хоче допомогти. Я довірився йому і ми вирушили в путь.. Незнайомця звали Німбо, він був членом Чорного Сонця. Німбо привів мене до сховища в якому вони мешкали. Там мене нагодували, вилікували, за що я їм був дуже вдячним. В них я перебував тривалий час, ми здружилися і мені не хотілось з ними розлучатись. Раптом, вони запропонували мені стати одним із них, але за одної умови, що я пройду випробування в виді заявки, я без роздумів згодився, адже ці люди допомогли мені. Моя заявка була напружена, але через декілька днів мене прийняли до себе. Я був дуже радий. Оскільки я не пам'ятав свого імені, мене назвали Арвіном і тоді, я промовив клятву і разом з ними почав боротись заради Чорного Сонця...

Частина друга. Вихід з братства. Шукання притулку.

Я давно не бачив своїх братів, можливо вони десь грабували когось, або ще щось. Я не міг залишатись без діла і я вирушив у пошуки нового дому. Я блукав по лісі, ночував на деревах, полював на тварин. Пройшло багато часу, коли я пішов з Чорного Сонця. Але раптом настав момент який змінив моє подальше життя. Чоловік благав допомоги, на нього напали хижаки. Я відразу стрибнув на допомогу і розправився з хижаками. Незнайомець подякував мені і хотів віддячити, нагодувавши мене і давши притулок. Коли ми прийшли до його будиночку він познайомив мене з своїми братами і представився. Його звали Корбелл, всі вони були об'єднані в організацію під назвою Чорні Ангели. Я досить довго перебував з ними, допомагав їм. Все було прекрасно, але одного разу дойшли чутки, що грядить небезпека і всі повтікали. Я знову залишився самотнім..

Частина третя. Вступ до Культу Зеркал.

Після розпаду Чорних Ангелів, я вирушив на планету Хот. Ходили чутки, що на тій планеті править досить сильна організація під назвою Культ Зеркал. Я вирушив до головного замку, щоб спробувати туди вступити. Перед воротами мене зупинили вартові, спитали чого мені треба, я відповів, що хочу поступити до них. Вони засміялися, бо я був в подраній одежі і вигляд у мене був не найкращий. Але вони впустили мене зі сміхом. Я вирушив до голови цієї організації, Аллерт його звали наче, так Аллерт. З мене почали всі глузувати, але я сказав, що хочу вступити і здатен пройти всі випробування. Рада старійшин подумала і допустила мене до випробувань. Завдання були дуже важкі, я дуже наполегливо їх виконував. Рада Старійшин здивувалася, побачивши мою наполегливість і прийняла мене в академію, де я удосконалював свої бойові навики...Пройшов тривалий період, все було чудово, в мене виходили всі завдання, але раптом мене зрадили. Я не зміг стерпіти зради і пішов звідти назавжди. Мої пошуки притулку знову продовжувалися...

Частина четверта. Посвята в Мандалоріанці. Галактична Війна

Всі ці дні я перебував у свого недавнього знайомого Джодо. Нам було весело, ми ходили на полювання. Якось він мені запропонував вступити до Мандалоріанської Імперії. Це була несподівана пропозиція, але я згодився. Нагрянула Галактична Війна і Мандалоріанцям потрібні були збройні сили. Ми під командуванням Мандалора перебували в блокаді на планеті Мандалор. Сили були нерівні, але ми бились до кінця. Наші союзники потерпіли поразки і ми залишились одні. Руусановці обійшли нашу планету зі всіх сторін і захопили нашу планету. Хтось зміг втікти, а хтось загинув в бою. Я залишився в живих і пішов від моїх братів.

Частина п'ята. Посвята в лицарі.

Невдовзі після тяжких битв, мій знайомий приютив мене до себе. Як виявилось він був членом братства під назвою Еншіент. Я вже тоді так втомився від цих переходів від одного братства до іншого, але мені потрібен був притулок і тому я мусив там перебувати. Мене посвятили в лицарі і я став одним з них. З кожним днем я відчував, що мені там не місце. Члени ордени були не дуже привітні, що мені не подобалось. І одного разу у мене увірвався терпець, погане ставлення одного із братів мене дуже засмутило і я пішов звідти. Я хотів, щоб в світі панував мир і добро і я знову вирушив на пошуки справедливості.

Частина шоста. Вступ до Ордену Справедливості.

Через деякий період мій знайомий Гіор попросив в допомозі. Я згодився йому допомогти, але він мене попросив допомогти йому з розвитком Ордену Справедливості. Я звичайно ж згодився. Спочатку я вносив деякі ідеї, допомагав, але голові ордену було ліньки цим займатись. Халатність Гіора змусила мене покинути їх про що я і не жалкую.

Частина сьома. Нова надія.

Після цієї біготні я мусив задуматись, що мені насправді потрібно. Протягом тривалого часу я був в роздумах. Передивившись всі мої бажання і потреби я зрозумів куди я хочу вступити. Я зупинився на ЛТС, вся надія моя покладалась на вступ до них. Я набрався сил і вирушив подавати заявку. Тепер я тут і чекаю завдань...


Активні боти: Delvinius, Metuko (іншими не користуюсь давно)
Клани: BS, BA, Cult, Man, Ant, JE
Чому ви вибрали саме ЛТС?
Тому, що я хочу присвятити себе світлій стороні, пізнати знання світлої сили, удосконалити свої бойові навики, допомогти у розвитку клану, знайти хороших друзів і мені здається, що я зможу себе спрямувати на правильний шлях і ви сподіваюсь мені в цьому допоможете. Кодекс якраз мені по душі)
Чим ви будете корисні клану?
Активність, ОБ, а взагалі, що попросите, те і зроблю.
Чи зможете придбати Support Holocron?
Так.
Ever
Есть враги на портале? Если да, то суть конфликта.
Arvin
Наче вже ні з ким немаю конфліктів)
Ever
Где серверная активность?
Melkor
Доброї ночі усім присутнім.

Радий тебе знову тут бачити Арвіне, чи змінилося щось з закриття останньої твоєї заявки?
Arvin
2Ever
Пропав раніше інтерес до гри, зараз потихеньку буду набирати.
2Torn
Змінилося те, що я вже перед тим як щось робити почав ретельніше обдумувати свої рішення.
Ever
а почему сейчас появился интерес?
Arvin
Не знаю, захотілося відпочити від шутерів і згадати зоряні війни)
Ever
Ну поднимай активность, потом поговорим)
Melkor
Змінилося те, що я вже перед тим як щось робити почав ретельніше обдумувати свої рішення.


в чому саме це проявляється?
Arvin
Я вже не подаю в дофіга кланів, як це було раніше. Я тут і вже обдумав що я сюди буду вступати, а як знову відмовлять, то буду нейтралом) Мені вже прийшло в лс 3 запрошення в клани, але я знову відмовився))
Ever
В какие кланы пригласили?
Arvin
2 рази в Конфедерацію і 1 раз в Exchange.
Ever
Скажу что-то определенное только после того как увижу тебя в игре.
Melkor
опиши своє ставлення до кожного з кланів НГ.
до кожного клану мінімум 15 слів.
Melkor
Хочу нагадати, що проявляти активність - в твоїх інтересах, оскільки завтра по закінченнню семи днів твою заявку закриють за недостачу голосів.

Не схоже на серйозний підхід та бажання поступити
closedeyes.gif
Arvin
Republic - Відношусь до них позитивно. Великий клан, багато сильних гравців, вже не раз вигравали ГВ, є прикладом для інших кланів.
Order of Anfor - Позитивно. Старий клан, дружні гравці, скіловані, дуже високі критерії набору, що свідчить про склад клану.
Star Anarchy - Нейтрально. Сильні гравці, в клані тільки свої, але мала активніть, мають гарні перспективи, на мою думку, їм не вистачає рольової.
Mandalorians - Нейтрально. Клан який бориться до кінця, мало народу, але всерівно вони можуть позмагатися, мала активність.
Sith Empire - Негативно. Клан непостійний, завжди змінює владу, мала активність, можливо скілл і присутній, але його не видно через неактивність.
Black Sun - Нейтрально. Клан з хорошою рольовою, завжди присутні якісь івенти, гравці дружні та більшість добре грають.
Chip N Dale - Нейтрально. Клан двох друзів, які напевно створили його для забави, ніякої рольової і активность в ньому не проявляється.
Syndicate - Нейтрально. Частина Чорного Сонця, підтримують рольову, постійний клан, можливо скіллу деяких гравців не достатньо.
SG - Нейтрально. Армія Клонів, постійні сутички з іншими кланами, рольову підтримують, активність не досить висока, але скілл гравців досить високий.
Mirrors Cult - Позитивно. Дружній клан, підтримують як світлу, так і темну сторону, "брати" Анфора так би мовити, активність присутня.
Confederacy - Нейтрально. Клан розвивається, але набір у них малий та і мало сильних гравців, я б сказав, що їх там зовсім немає, рольова на середньому рівні.
Ever
Если я не увижу активности, то голосую против, тк анабиозных тел видеть в клане не хочу.
Arvin
Зараз почну набивати, просто вона не так швидко набирається.
Wergon
Які висновки ти зробив з усіх твоїх минулих заявок?
Arvin
Я дуже багато робив поспішних відповідей, через що і отримав відмову. Тепер буду намагатися все добре обдумати, аж потім відповідати.
Wergon
Твій реальний вік? А ще скажи чи маєш якесь хобі?
Ever
Она набивается до 3-х достаточно быстро.
На верность я тебя проверил, а вот на усердие и старание нет.
Найди меня сегодня на сервере, там все и проверим.
Arvin
Вергон, 14 в травні буде. Люблю грати в футбол, волейбол, баскетбол, настольний теніс)
Евер, Гаразд знайду.
Wergon
Як ти думаєш тобі буде цікаво в клані з людьми які старші від тебе майже в 5-6 років?
Arvin
Ну в мене багато знайомих старших за мене і я всерівно знаходжу з ними спільну мову, так что думаю, проблем не повинно виникнути.
Vagan
Откуда нам знать, что у тебя вдруг опять не пропадет интерес к игре?
Wergon
В минулих заявках ти говорив що у нас мала активність і мало людей. Тепер наша активність зменшилась практично в двоє. Чи не відлякує це тебе? Чи не буде тобі тут скучно?
Ever
ЗА
Arvin
Ваган, в найближчий час інтерес в мене буде, а далі побачимо, якщо навіть таке станеться, то ви ж всерівно можете мене вигнати в будь-який момент ad.gif
Вергон, ні не відлякує, головне бути в гарному колективі, а те, що активність не дуже висока, не завадить розвиватися в клані.
Евер, дякую.
Melkor
ЗА
Verlos
За
Giterball
За
Wergon
За
i
Сповіщення:
Вітаю, прийнятий!
.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.