Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Jedi Order] Lotr
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Lotr
Я ознайомився із Конституцією Республіки та Кодексом Ордену Джедаїв

Боти: Bear Grylls; Також маю доступ до акаунтів Melsh Noudor та Pellion, але їх Сенат для певних цілей створював, а не я.

Клани: ZS|LTS; Republic: Jedi Order; Grand Army of the Republic; Antarian Rangers; Angry Beavers.


Писати рольову історію після заснування Angry Beavers було б кощунством _a1.gif Та й натхнення\часу зараз немає на це, а хотілось би повернутись до Ордену. Покинув я його трохи менше двох років тому - дія голокрону скінчилась. Гадаю попри те, що я опинився в Раді Ордену, мені там було не місце. Розумію це тому, що на той час на подібну тему я би відреагував вкрай негативно. _a1.gif Зараз наче все нормально, тому хотілось би повернутись до улюбленої організації порталу. Наспраді повернутись хотів ще після розформування скваду Theta (там ідея підклану і моя приписка дуже подобались), але завжди щось ставало на заваді. На жаль, активним як раніше бути не уже зможу.. навіть дуже не хочу. Скоріш за все стану черговим баластом без активності, але просто хочеться осісти саме тут. Можливо при нагоді вдалось би допомогти Дайверу з його квестами чи розділом отримання заявок. За цим напевно найбільше сумував - я пропустив усі ті холлівари в заявках happy.gif

Ну і в якості компенсації за відсутність рольової я трохи доповнив свій голокрон. -
Mazahaka
За.
Verlos
За
Wergon

i
Сповіщення:
Вітаю, тебе прийнято до клану!

Дозволь скористатись нагодою і трохи прискорити твою адаптацію в Республіці. Організація у нас велика, тому, щоб не витрачати дарма час, рекомендуємо звернути твою увагу перш за все на наступні питання:

  • Ти подав заявку до нашого клану і проявив бажання стати його частиною. Твоє бажання задовольнили, тепер ти - член Республіки. Ти свідомо й добровільно вирішив взяти на себе відповідальність за свої дії і вчинки та прийняв на себе обмеження, яких вимагає Конституція Республіки та правила тої організації, частиною якої ти став. Виправдай же виказану тобі довіру і не зганьби ім'я Республіки. Детально про це написано в цьому >голокроні<, також кілька дуже слушних порад є >тут<, але, якщо коротко, то просто не неси надмірний негатив в грі і на форумі. Не реагуй на провокації. Проявляй розсудливість та повагу до інших гравців і будь гідним представником нашого клану.
  • Республіка - один з небагатьох кланів Порталу, для вступу до якого від гравців не вимагаються фінансовий та персональний Голокрони. Через це нам доводиться платити абонплату, яка в рази вища за абонплату інших кланів. Це дорого нам обходиться і з кожним місяцем статки нашого фонду стають все скромнішими. Але в той самий час в нашому клані перебувають в середньому 60 гравців! Якби хоч половина з них купляла фінансовий голокрон на один місяць або вносила до нашої казни 3000 куагів, то проблема з абонплатою відпала б миттєво. Уявіть собі, лише половина гравців, адже таку суму може дозволити собі витратити навіть школяр. Та такого не відбувається, що змушує мене звертати твою увагу на >цю< і ось >цю< теми одразу. Зі станом нашого фонду можна ознайомитись з щомісячного звіту Міністра Фінансів.
  • Наший клан існує на ЮАЗі вже близько 6 років, при цьому стабільно в ньому перебуває найбільша кількість гравців в порівнянні з будь-якою іншою організацією Порталу. Безумовно, щоб підтримувати й розвивати таку велику організацію, деяким гравцям доводиться докладати багато зусиль. Ми пропонуємо й тобі внести свій внесок в майбутнє клану, бо ти вже став його частиною. В >Центрі Зайнятості< ти знайдеш перелік актуальних вакансій і оголошень, які одразу введуть тебе в курс справ в клані. Проявляй активність та ініціативність, це дуже важливо.

  • Ми маємо власну конференцію в Скайпі. По суті - це місце, де соклани можуть просто поспілкуватись один з одним, а також мати змогу отримати свіжі новини стосовно життя клану і порталу в цілому. Якщо ти зацікавлений і хочеш приєднатись, то просто виконай інструкції з >цієї< теми.


Дякую тобі за увагу, щасти!
.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.