Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[LTS] Arvin
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Arvin
Я ознайомився з Конституцією Республіки і Кодексом LTS і клянусь їх дотримуватися.

Рольова історія:

Частина перша. Шлях до Чорного Сонця.
Моя історія загадкова і приховує в собі багато пригод і небезпек...
Я прокинувся в лісі кишуючим хижаків та ворогів. Я відчував жахливий головний біль, голод і спрагу. Я не пам'ятав хто я і звідки, мені потрібно було знайти десь сховище і їжу. Коли я прийшов до тями, то побачив, що до мене йде незнайомець, я злякався і кинувся навтіки, але він зупинив мене і сказав, що хоче допомогти. Я довірився йому і ми вирушили в путь.. Незнайомця звали Німбо, він був членом Чорного Сонця. Німбо привів мене до сховища в якому вони мешкали. Там мене нагодували, вилікували, за що я їм був дуже вдячним. В них я перебував тривалий час, ми здружилися і мені не хотілось з ними розлучатись. Раптом, вони запропонували мені стати одним із них, але за одної умови, що я пройду випробування в виді заявки, я без роздумів згодився, адже ці люди допомогли мені. Моя заявка була напружена, але через декілька днів мене прийняли до себе. Я був дуже радий. Оскільки я не пам'ятав свого імені, мене назвали Арвіном і тоді, я промовив клятву і разом з ними почав боротись заради Чорного Сонця...
Частина друга. Вихід з братства. Шукання притулку.
Я давно не бачив своїх братів, можливо вони десь грабували когось, або ще щось. Я не міг залишатись без діла і я вирушив у пошуки нового дому. Я блукав по лісі, ночував на деревах, полював на тварин. Пройшло багато часу, коли я пішов з Чорного Сонця. Але раптом настав момент який змінив моє подальше життя. Чоловік благав допомоги, на нього напали хижаки. Я відразу стрибнув на допомогу і розправився з хижаками. Незнайомець подякував мені і хотів віддячити, нагодувавши мене і давши притулок. Коли ми прийшли до його будиночку він познайомив мене з своїми братами і представився. Його звали Корбелл, всі вони були об'єднані в організацію під назвою Чорні Ангели. Я досить довго перебував з ними, допомагав їм. Все було прекрасно, але одного разу дойшли чутки, що грядить небезпека і всі повтікали. Я знову залишився самотнім..
Частина третя. Вступ до Культу Зеркал.
Після розпаду Чорних Ангелів, я вирушив на планету Хот. Ходили чутки, що на тій планеті править досить сильна організація під назвою Культ Зеркал. Я вирушив до головного замку, щоб спробувати туди вступити. Перед воротами мене зупинили вартові, спитали чого мені треба, я відповів, що хочу поступити до них. Вони засміялися, бо я був в подраній одежі і вигляд у мене був не найкращий. Але вони впустили мене зі сміхом. Я вирушив до голови цієї організації, Аллерт його звали наче, так Аллерт. З мене почали всі глузувати, але я сказав, що хочу вступити і здатен пройти всі випробування. Рада старійшин подумала і допустила мене до випробувань. Завдання були дуже важкі, я дуже наполегливо їх виконував. Рада Старійшин здивувалася, побачивши мою наполегливість і прийняла мене в академію, де я удосконалював свої бойові навики...Пройшов тривалий період, все було чудово, в мене виходили всі завдання, але раптом мене зрадили. Я не зміг стерпіти зради і пішов звідти назавжди. Мої пошуки притулку знову продовжувалися...
Частина четверта. Посвята в Мандалоріанці. Галактична Війна
Всі ці дні я перебував у свого недавнього знайомого Джодо. Нам було весело, ми ходили на полювання. Якось він мені запропонував вступити до Мандалоріанської Імперії. Це була несподівана пропозиція, але я згодився. Нагрянула Галактична Війна і Мандалоріанцям потрібні були збройні сили. Ми під командуванням Мандалора перебували в блокаді на планеті Мандалор. Сили були нерівні, але ми бились до кінця. Наші союзники потерпіли поразки і ми залишились одні. Руусановці обійшли нашу планету зі всіх сторін і захопили нашу планету. Хтось зміг втікти, а хтось загинув в бою. Я залишився в живих і пішов від моїх братів.
Частина п'ята. Посвята в лицарі.
Невдовзі після тяжких битв, мій знайомий приютив мене до себе. Як виявилось він був членом братства під назвою Еншіент. Я вже тоді так втомився від цих переходів від одного братства до іншого, але мені потрібен був притулок і тому я мусив там перебувати. Мене посвятили в лицарі і я став одним з них. З кожним днем я відчував, що мені там не місце. Члени ордени були не дуже привітні, що мені не подобалось. І одного разу у мене увірвався терпець, погане ставлення одного із братів мене дуже засмутило і я пішов звідти. Я хотів, щоб в світі панував мир і добро і я знову вирушив на пошуки справедливості.
Частина шоста. Вступ до Ордену Справедливості.
Через деякий період мій знайомий Гіор попросив в допомозі. Я згодився йому допомогти, але він мене попросив допомогти йому з розвитком Ордену Справедливості. Я звичайно ж згодився. Спочатку я вносив деякі ідеї, допомагав, але голові ордену було ліньки цим займатись. Халатність Гіора змусила мене покинути їх про що я і не жалкую.
Частина сьома. Нова надія.
Після цієї біготні я мусив задуматись, що мені насправді потрібно. Протягом тривалого часу я був в роздумах. Передивившись всі мої бажання і потреби я зрозумів куди я хочу вступити. Я зупинився на ЛТС, вся надія моя покладалась на вступ до них. Я набрався сил і вирушив подавати заявку. Тепер я тут і чекаю завдань...


Активні боти: Delvinius, Metuko (іншими не користуюсь давно)
Клани: BS, BA, Cult, Man, Ant, JE
Чому ви вибрали саме ЛТС?
Тому, що я хочу присвятити себе світлій стороні, пізнати знання світлої сили, удосконалити свої бойові навики, допомогти у розвитку клану, знайти хороших друзів і мені здається, що я зможу себе спрямувати на правильний шлях і ви сподіваюсь мені в цьому допоможете. Кодекс якраз мені по душі)
Чим ви будете корисні клану?
Активність, допомога в розвитку ідей, ОБ.
Чи зможете придбати Support Holocron?
Так.
Giterball
not bad



Шо змінилось з останньої нашої бесіди ?
В нас тут не "проходной двор", шоб потім спетляти в другий клан.

Професія - Найманець
Ціль - виявити ворогів і доповісти начальству про кординати ворога не потрапивши в полон.


Може ти ше шпіониш для когось ?
Arvin
Та ні, історія то просто видумав, коли мене попросили переробити її.
Я розумію, що тут не прохідний двір, я нікуди не "спетляю". В JE я пішов, тому що мене Гіор просив дуже настійливо, а так як я з ним товаришую, то я вирішив йому допомогти, але я переконався, що там мені не місце, клан не розвивався, ніхто не хотів нічим займатись, ну і я пішов через лінивість голови і замів клану. Думаю, якщо я вже втретє подаю до вас, то не просто заради якоїсь приписки або пошпіонити. Хочу все-таки вас переконати своєю наполегливістю, що я йду до вас надовго.
Giterball
А якшо завтра пишногруда красавіца попросить тебе перейти в Emp, ти тоже клюнеш ?
Arvin
Ні biggrin.gif Гіор просто так просив, ну я і згодився йому допомогти, я вже певен, що туди не піду, можливо ви повірите, а можливо і ні..
Giterball
Трясця, як так, ти б відказав пишногрудій кралі ?
Melkor

Прокоментуй те що ти мені написав на даній картинці.


А також поясни, чи вважаєш ти нормальним те, що впихатися без черги на Холі сервері в ОД при тому що 2 пари прийшли і чекають раніше тебе.
Arvin
Гітербол, мене пишногруді кралі не цікавлять, особливо в кланах)
Торн, тоді я був у відчаї через те, що мені відмовили в 2 заявках, в яких я мав великі шанси. Я думав, що знайду місце в JE, але помилявся. Я оговтався після двох відмов і сподіваюсь, що зможу вступити.
Ні це не дуже гарно, але я просто коли зайшов на серв, то побачив як грав Кібран од і думав, що більше немає нікого в черзі. Так що вибач, що грав без черги.
Giterball
Гітербол, мене пишногруді кралі не цікавлять


Я ще подумаю над твоєю заявкою

Suprem
я з ним товаришую

это
мене пишногруді кралі не цікавлять

и это меня очень сильно настораживает!!

Недавно, я отправил своего дроида на задание, но вернулся он не со всем целиком, последнее что он запечатлил, так это вот это существо!

Расскажи мне все что о нем знаешь!
Хочю найти его и забрать оставшиеся детали от моего дроида!




Arvin
Джодо, я не в тому сенсі, я маю на увазі, що мене пишногруді краля не приваблюють, тому що я дивлюсь насамперед не на зовнішню красу, а на внутрішню, а потім вже на зовнішню)

На картинці зображений Сси-руук. Ось що я про нього знаю:
Родная планета - Лвекк
Язык - Сси-рууви
Средний рост - 2 метра
Цвет кожи - Синий, красный, золотистый, желтый, зеленый, коричневый, черный
Известные представители - Ивпиккис, Кирамак, Фирвиррунг, Ш'тк'ит

Згідно з вукіпедією:
Воинственные теплокровные рептилии, вторгшиеся из звездного скопления Сси-Руук в Неизвестных Регионах Галактики на имперскую планету Бакура в 4 ПБЯ. Вместо общепринятых топливных технологий эта раса использовала отехнивание, которое заключалось в извлечении энергии живого существа для питания корабля, дроида или прибора.
Сси-руук были большими двуногими ящерами, покрытыми толстой чешуей, способной выдержать попадание из бластера и отделаться слабым ожогом. Они имели мощные хвосты, когтистые пальцы с тремя фалангами и острый клюв, позволяющий раздирать добычу. Рост взрослых особей достигал от 1,9 до 2,2 м, вес — 350 кг, а по физической силе рептилии были сравнимы со средним вуки. Тройные веки помогали приспособиться чувствительным глазам этих существ в разных условиях освещенности, но, в отличие от людей, сси-руук полагались на свои носовые языки больше, чем на органы зрения: эти языки улавливали даже изменения в эмоциях соплеменников. Запах других рас сси-руук находили отталкивающим.

Язык сси-рууви представлял собой не лишенную мелодичности серию гудков, свиста, рычания и щелчков. Некоторые из этих звуков были неуловимы для человеческого уха.

Ношение одежды сси-руук сочли нелепой идеей, а потому ограничивались бандольерами с необходимыми инструментами и оружием.
Ever
Набей татуировку знака LTS и выложи фотографию.

20\0 Elegant
Suprem
Эм... и как же с девушками знакомится?? laugh.gif


Не плохо
Как думаешь, кто из перечисленных Сси-руук, мог похитеть части моего дроида?

Arvin
Евер, в процесі.
Джодо, ну це не до мене, уроки пікапа беріть у Слая biggrin.gif
Це був представник Ивпиккис, тому що він був червоного кольору, а до цієї касти відносився Адмирал Ивпиккис, який командував першим вторгненням на Бакуру.
Suprem
Я не знаток их рассы, ну и что то он красный, а вдруг он синий??)))
что это означает вообще?)
Arvin
Кожен представник цієї раси має свій кольор, який означає його професію, ось дані про них:

Синие

Синие cси-руук чаще всего являются политиками и занимают руководящие должности в сси-руувийском обществе; а также доминируют в Совете Старейшин, управляющим Империумом. От других сси-руук их отличают синий цвет кожи, меньшие размеры тела и более длинные хвосты.

Синие принадлежат наивысшей и наиболее привилегированной касте. Представители касты очень честолюбивы и амбициозны. К данной касте принадлежал известный старейшина Ш’тк’ит.

Золотистые

Золотистые сси-руук - религиозная каста сси-руувийского общества. Несмотря на то, что их немного, и к тому же они меньше других сси-руук, золотистые руководят Конклавом – главным религиозным органом Империума. Кроме того, золотистые сси-руук проводят религиозные церемонии, в частности Церемонию Посвящения, суть которой заключается в ”освящении” чужих планет, которые впоследствии должны быть оккупированы Империумом.

Желтые

Желтые сси-руук занимаются вопросами разработки и модернизации технологий, используемых Сси-руувийским Империумом.

Красные

Красные сси-руук принадлежат касте воинов. Они намного больше и сильнее других сси-руук, к тому же имеют хищническую натуру. Кроме того, во время разведки они могут скрывать свое присутствие, когда ходят по одному или в паре. В эту касту входил адмирал Ивпиккис, который командовал первым вторжением на Бакуру.

Зеленые

Зеленые сси-руук - самая многочисленная каста. Они занимает самое низкое положение среди вышеперечисленных каст, однако тоже имеет определенный вес в обществе. Члены этой касты никогда не занимают высоких должностей, их место среди рабочего класса сси-руувийского общества.

Черные

Очень редкий вид; в Империуме они исполняют роль наемных убийц и агентов разведки.

Коричневые

Коричневые сси-руук считаются изгоями общества, поскольку являются потомками сси-руук из двух разных каст. Так как межклановые браки запрещены, большинство таких детей убивают сразу после рождения. Коричневые выполняют самую грязную работу.

Среди сси-руук распространена теория, что именно коричневые - древние предки п’в’еков. В священном писании Г’нноч говорится, что рождение разноцветного сси-руу по имени Кирамак станет предвестником масштабного восстания угнетаемых коричневых сси-руук и п’в’еков. После карательных вторжений Новой Республики и чиссов, в 4 году после ЯБ Кирамак действительно родился.

Melkor
(Arvin @ 17.1.2013, 15:31) *


Торн, тоді я був у відчаї

---------


Кібран од і думав, що більше немає нікого в черзі. Так що вибач, що грав без черги.



А де взяти гарантії що ти не впадеш у відчай і не покинеш клан якщо тобі не буде вдаватись підняти звання наприклад?


Для того є чат, і ввічливість щоби написати "Чи є хтось в черзі на ОД"
незнання не звільняє від відповідальності...
Ever
Евер, в процесі.

Ах да, чтобы не получилось как в прошлый раз с квестом Вергона я каждые сутки буду добавлять +1фраг к требуемому счету, тобишь завтра уже будет 21\0 и тд...
Arvin
Я за званнями не ганяюсь, якщо не зможу підняти, то значитьь не маю достатньо хороших навичок. Я не впаду відчай, адже тут я буду просто насолоджуватись грою разом з вами в колективі, мені немає сенсу виходити з клану, до якого я намагаюся вже вступити 3 раз.
У мене був сайленс, тому я не зміг спитати.
Giterball
Шановний Арвін, ви там як ?
Чи працюєте ви над квестом Евера ?
Arvin
Намагаююсь, але щось не дуже виходить, не досить гарно я граю на жаль.
Ever
Ну ты хоть заранее скажи, что не можешь. Я сменю квест.

П.С.: вариант с татуировкой все еще в силе ad.gif
Arvin
Ну якось так)
Melkor
Чесно кажучи слабо я у всі твої слова вірю після того як я тобі довіряв в попередніх заявках і переконував сокланів що ти нам знадобишся, а ти просто мене ідіотом виставив при тому що я за тебе поручився практично, а ти просто здався.
Думай сам як переконати мене в протилежному.
Arvin
Я тебе не виставляв ідіотом, просто після двох відмовленнь я мусив оговтатись, так як мене попросили допомогти, то я допоміг. Я не здався, я просто почекав деякий час і ось я знову тут. Можете взяти мене на випробувальний термін, щоб переконатися, що я на довго.
Melkor
І чим ти допоміг клану в який пішов замість ЛТС?
Arvin
Вносив ідеї, які могли б клан розвивати, але ні в кого не було часу їх використовувати і я пішов, бо мені набридло, що ніхто нічого не робить.
Wergon

Я тобі секрет відкрию, у нас зараз також мало хто щось робить. Так що, можна твою заявку вже закривати?
Arvin
Я не в тому сенсі, що ніхто нічого не робить. Я пішов звідти, тому що клан який тільки створився вже нічого не робив, тобто навіть основи не було, не те що більшого. У вас все основне є, а так чим зможу допоможу.
Wergon
Опрацюй всі свої провальні заявки і скажи мені, чому на твою думку вони стали провальні.
Arvin
Продивившись свої попередні заявки я зрозумів, що мої аргументи були не досить переконливі, моє бачення під час заявки було занадто добрим і мені потрібно було дивитись на речі об'єктивніше. Думаю через це мої заявки стали провальними.
Wergon
Ось ти кажеш поможу чим зможу, тут виникає питання а що ти можеш взагалі? До чого у тебе руки прямі? Тільки не треба цієї банальності з ОБ і якимись ідеями яких поки що ти не маєш. Більшість говорять що будуть подавати ідеї ітд. Тільки чомусь як поступають в клан зразу забувають про свої обіцянки.
Arvin
В клані само собою буду розвивати ігрову практику, тобто здобувати звання і т.д. Буду агітувати людей, щоб пішли в клан, для того, щоб підвищити ігровий рівень клану. Не знаю внутрішньої структури клану, тому поки що не можу сказати, що я буду покращувати в середині, бо не знаю всіх недоліків. Звичайно буду на серверах прославляти честь клану і показувати могучість ЛТС. Тобто з цього всього хочу сказати, що я більше можу по-ігровому допомагати, але якщо в клана буде скрутний момент, то буду намагатися допомогти йому всім, що в моїх силах.
Melkor
Не знаю внутрішньої структури клану, тому поки що не можу сказати, що я буду покращувати в середині, бо не знаю всіх недоліків.


А які недоліки ти знаєш?
Wergon
Можна детальніше проте як ти збираєшся "прославляти честь і могутність клану"? Як я розумію літературних особо вмінь в тебе нема, так само як і в фото редакторах. Розкажи мені, чого ти добивався в інших кланах і що лишив там після того як покинув їх.
Arvin
Поки я знаю лише два недоліки: мала активність на серверах і у вас не досить сильний склад, мені здається вам потрібно трішки підвищити командний рівень гри, можливо я і помиляюся, так як це я бачу поверхнісно. Поступивши в клан я зможу зважити всі плюси і мінуси, а тоді вже буду думати як допомогти вам.
Melkor
7 з восьми людей активні по твоєму не достатня активність клану?
Arvin
Вергон, честь і могучість я буду проявляти показуючи чесну гру, поважаючи противника і використовуючи бінди "For The Light Side" і "Нехай прибуде з вами сила!". Братиму участь в тренуваннях в виді об. Літературні уміння у мене є, вони мені не дуже до вподоби) Я зараз на вакансії Івент Менеджера придумую різні івенти і можу написати опис до них. Тобто якщо щось потрібно я можу написати.

Торн, якщо брати 7 із 8, то активні, але у вас не досить велика кількість людей в клані і тому, не дуже помітна їх активність.
Melkor
О! Чудово)
ось тобі і квест буде де зможеш проявити всі свої вміння, але врахуй що цим квестом ти можеш змінити мою думку про себе в краще сторону отож не спіши з його виконанням і обдумай.

А саме: в ЛТС колись за часів неофіційності ще часто придумувалися рольові квести, що було дуже цікаво і захопливо, та нажаль людей які цим займалися зараз немає в колективі нашому, тому напиши якийсь рольовий квест який може виконати команда з 2-3 людей на сервері типу Хамелеон) але придумай щось гарне, я на тебе розраховую, дєрзай)




П.С. Як то кажуть головне не кількість а якість ad.gif
так що мала кількість людей ні про що не говорить..
Wergon
Біндами? Ти що знущаєшся? От скажи мені що зміниться якщо ти почнеш цим флудити в чаті?

Я надаю перевагу якості, а не кількості. Краще восьмеро адекватних і вірних людей, ніж стадо якихось баранчиків. Які дадуть дряпака при першій же перешкоді.
Arvin
Вергон, бінди проявляють патріотизм, от якшо всі заюзать бінди во ім'я ЛТС, то буде видно патріотів свого клану. Можливо і так, але я не кажу, щоб ви набирали кого попало, я кажу щоб ви поповнювали свої ряди якраз такими як вам потрібні, вірними і адекватними, тоді буде видна і якість, і кількість.
В кожному клані в якому я був, я добивався кращого рівня ігрового розвитку, виконував квести на здобування звання, брав участь в ГВ і об. Особливо такого я нічого не залишив, лише з тими, з ким був в клані трохи потоваришував.

Торн,
Івент - Найкраща постановка. Збираються декілька команд по 4 чоловіка в кожній. Обирають місцевість, потрібно зробити яскраву і цікаву постановку, щось на подобі 5 людей стають в ряд і всі ціляться зі снайперки. Переможе той, чия постановка буде найгарніша і найоригінальніша.
Івент - Знахідка. Збираються хх чоловік в дуельній кімнаті на холі. Ведучий ховається на карті. Івент складається з х находок, хто більше раз знайшов ведучого, той виграв.
Івент - Доганялки. Береться 5 чоловік, по команді старт ведучий тікає і його доганяють учасники, які повинні його вбити, коли доженуть. Івент проходить на вибування. Після 5 доганялок, обираються 3 людини, які найбільше раз догнали ведучого. Переможе той, хто найбільше раз догнав і вбив ведучого.
Wergon
Тобто ти зараз поступиш в клан, почнеш на серверах спамити цим біндом і це покаже який ти патріот? Я можу папугу навчити говорити цю фразу, це буде значити що він також патріот? Розкажи мені будь ласка значення слова патріот (вікіпедію і гугл не використовувати)
Arvin
Напевно ні, поквапився я з біндами. Патріот, якщо брати Україну, то це та людина, яка розмовляє українською мовою, любить свою країну не тільки на словах, а й справами, не засмічує довкілля, слідує традиціям і звичаям. Тобто це та людина, яка любить свою країну не тільки словами, а й ділами. Якщо брати клан, то патріот клану це той, хто допомагає йому в скрутну хвилину, напевно бінди - це лише балабольство, потрібно показувати патріотизм справами. Захищати честь клану на об, допомагати сокланам в будь-який момент. Ось це справжній патріотизм, а з біндами я поквапився, за що вибачаюсь.
Wergon
Добре що ти здатний мислити. Дам тобі пораду, спочатку подумай а потім говори/пиши. Твоя історія це крах повний, можливо для інших організацій вона би і згодилась але ми не інші. Тому ось тобі завдання:
1. Знайди мій голокрон.
2. Ознайомся з ним.
3. Напиши нормальну історію. (так щоби мені не прийшлось ставити картинку яка була паро постами вище)
Melkor
facepalm.gif

Ось тобі зразок сильного рольового квесту:



всі ролі в квесті, обох сторін відігравалися ЛТСівцями.
П.С. Не полінуйся та перечитай
Arvin
Вергон, зроблено.
Торн, в процесі.
Wergon

Ну я ж попереджав тебе. Моя історія полягала в коротких розповідях про усі клани в яких я був і те чим займався в них.
Arvin
Вергон, я написав історію всіх моїх перебувань в кланах, читай)
Wergon
Скажи що тобі мішало одразу написати нормальну історію?
Arvin
Я просто думав, що рольова історія, це просто видумати історію про персонажа.
.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.