Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Jedi Order] Loremare
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Riot Riot
Я ознайомився із Конституцією Республіки та Кодексом Ордену джедаїв.

-- Маленькая ролевая история --

Окно в приемную Ордена Джедаев приоткрылось. Loremare всегда удивлялся, почему никто не додумался выставить охрану у технического входа в храм. А может он просто не знал о ней? В конце-концов, этот храм всегда таил в себе тонну сюрпризов, начиная от окон, из которых время от времени исчезали стекла, в западном крыле храма и заканчивая громными залами для тренировок и медитаций, расположенных таким причудливым образом, что, казалось, они возникают по желанию мастера.
Коридор. Вот ступени направо. Вверх и ещё выше. Ну да, вот и сама комната для подачи заявлений на вступление. Loremare осторожно огляделся и уселся на одно из сидений и закрыл глаза.
До утра ведь ещё так долго...

Если понадобится полная история - дайте знать. (:

Боты: Sleepwalker.

Был в Республике.
Teddy
Цієї темної ночі Teddy як завжди прогулювався по верхньому коридору-музею.В цій місцині він завжди відчував якесь дивне скупчення натхнення, яке звалювалось йому на голову кожного разу як він проходив всі древні республіканські експонати. Обережно пройшовши,ще декілька метрів, повз надважливих експонатів часів розквіту Імперії, Ted відчув, що в кімнату вступників хтось пробрався, швидко прибувщи на місце, вичекавши коли таємнича людина засне, джедай проникнув в кімнату.На його шрамованому лиці з'явилась ледь помітна посмішка ...це було здивування, а на кріслі весь цей час дрімав його і мабуть ,не тільки його давній знайомий - Loremare.


-Привіт,якими вітрами Тебе занесло в орден,розповідай, я хочу почути ВСЕ _a1.gif
Haydamaka
За
Khadgar
За!
Verlos
За
Mazahaka
За.
П.С. Верни моих зверушек.
Teddy
Ах ну чого це я дійсно...не треба питань),все і так добре зрозуміло.Твоя вірність Республікі доведена не одним роком. _a1.gif

я ЗА
Be Perfect
За
laugh.gif
Nikooz
Расскажи про персонажа на твоей аватарке. Что ты имел ввиду, когда ставил его, как символ своего духа и внутреннего мира?
Daiver
До утра ведь ещё так долго...

А сумерки всегда темнее перед рассветом. Почему?
Riot Riot
2 Teddy
Извини, что не написал историю - сессия началась, а времени и так мало. /= Могу скинуть тебе завтра в ПМ. Ну, или сюда напишу.

2 Nikooz
А я где-то говорил, что Флаттершай это символ моего духа и внутреннего мира? Просто она довольно мила. :3
Вообще, я считаю, братся определять внутренний мир человека по одному отдельно взятому критерию - предприятие рискованное, так как внутр. мир. слишком многогранен.

2 Daiver

Я не совсем уверен в правильности этого явления и склонен считать это всего лишь впечатлением от контраста. Например, если ты провел долгое время в темноте, то даже незначительное количество света кажется ярким и ослепляющим.
Хотя... Пока я писал, я подумал, что, может быть, именно в самые темные и тяжелые времена в человеке пробуждаются скрытые внутри него силы, поэтому и наступает рассвет.

А всем остальыым большое спасибо ad.gif
Daiver
И первая, и вторая версия - это именно то, что я хотел услышать. Впрочем, меньшего от тебя я и не ожидал _a1.gif
ЗА
Haydamaka

i
Сповіщення:
Вітаю, тебе прийнято до клану!

Дозволь скористатись нагодою і трохи прискорити твою адаптацію в Республіці. Організація у нас велика, тому, щоб не витрачати дарма час, рекомендуємо звернути твою увагу перш за все на наступні питання:

  • Ти подав заявку до нашого клану і проявив бажання стати його частиною. Твоє бажання задовольнили, тепер ти - член Республіки. Ти свідомо й добровільно вирішив взяти на себе відповідальність за свої дії і вчинки та прийняв на себе обмеження, яких вимагає Конституція Республіки та правила тої організації, частиною якої ти став. Виправдай же виказану тобі довіру і не зганьби ім'я Республіки. Детально про це написано в цьому >голокроні<, також кілька дуже слушних порад є >тут<, але, якщо коротко, то просто не неси надмірний негатив в грі і на форумі. Не реагуй на провокації. Проявляй розсудливість та повагу до інших гравців і будь гідним представником нашого клану.
  • Республіка - один з небагатьох кланів Порталу, для вступу до якого від гравців не вимагаються фінансовий та персональний Голокрони. Через це нам доводиться платити абонплату, яка в рази вища за абонплату інших кланів. Це дорого нам обходиться і з кожним місяцем статки нашого фонду стають все скромнішими. Але в той самий час в нашому клані перебувають в середньому 60 гравців! Якби хоч половина з них купляла фінансовий голокрон на один місяць або вносила до нашої казни 3000 куагів, то проблема з абонплатою відпала б миттєво. Уявіть собі, лише половина гравців, адже таку суму може дозволити собі витратити навіть школяр. Та такого не відбувається, що змушує мене звертати твою увагу на >цю< і ось >цю< теми одразу. Зі станом нашого фонду можна ознайомитись з щомісячного звіту Міністра Фінансів.
  • Наший клан існує на ЮАЗі вже близько 6 років, при цьому стабільно в ньому перебуває найбільша кількість гравців в порівнянні з будь-якою іншою організацією Порталу. Безумовно, щоб підтримувати й розвивати таку велику організацію, деяким гравцям доводиться докладати багато зусиль. Ми пропонуємо й тобі внести свій внесок в майбутнє клану, бо ти вже став його частиною. В >Центрі Зайнятості< ти знайдеш перелік актуальних вакансій і оголошень, які одразу введуть тебе в курс справ в клані. Проявляй активність та ініціативність, це дуже важливо.

  • Ми маємо власну конференцію в Скайпі. По суті - це місце, де соклани можуть просто поспілкуватись один з одним, а також мати змогу отримати свіжі новини стосовно життя клану і порталу в цілому. Якщо ти зацікавлений і хочеш приєднатись, то просто виконай інструкції з >цієї< теми.


Дякую тобі за увагу, щасти!
.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.