Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[LTS] Arvin
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Arvin
Я ознайомився з Конституцією Республіки і Кодексом LTS і клянусь їх дотримуватися.

Рольова історія:

Одного чудесного дня я тікав від погоні, під час втечі я вдарився головою і втратив свідомість...
...Що зі мною?! Де я?
, казав підіймаючись с землі я. Нічого не пам'ятаю, як мене звати, звідки я і що зі мною сталося? Неподалеку від мене лежав датапад, я підійшов до нього і глянув, що там. О! Це ж моє фото! А ну, що в нас тут?

      Ім'я - Арвін.
                    Професія -  Найманець  
                    Планета - Набу          
                    Ціль - виявити ворогів і доповісти начальству про кординати ворога не потрапивши в полон.  

Хмм...Цікаво. Ну раз моя місія знайти дані про ворога, то я виконаю її! -вигукнув я і почимчикував на північ.
Вечір...
Ухх і натомився я, треба відпочити, напевно влаштую намет ,-сказав це Арвін дістаючи щось з рюкзака.
Zzzzzzzzz....
Пшшшш-пшшшш...
Що це?! Різко піднявся хлопчина і подивився навкруги. Це ж..вартовий! А ну, якщо я перевдягнусь в його одежу і прокрадусь до них на базу.
Тихенько підкравшись ззаду, Арвін гепнув його дровенякою і перевдягнувшись знайшов рацію.
- Пшшш-пшшшш..Прийом-прийом. Сержант Сасуко, прийом.
Треба прикинутись цим Сасуко, аби проникнути в штаб.
- Прийом,сержант Сасуко на мережі.

- Сержанте! Де ви бродили? Чекаю вас на Явіні і, щоб без запізнень!
- Вас зрозумів! Буде виконано ,-закінчив я і видихнув з полегшенням.
Ранок...
Пора вирушати, зараз тільки зберу речі і наготую їжі в дорогу. По дорозі я вбив парочку зайців і пришвидшив кроки... Так-так-так, я на місті, але треба бути дуже обережним, щоб не потрапити на очі солдатам, бо в лице вони мене однозначно розпізнають. Бачу двох охоронців біля штабу, мені треба якось відвернути їхню увагу без зайвого шуму. Ідея! Кину 20 доларів, вони побіжать за грошима і я зможу проникнути в приміщення. Найманець так і зробив, кинув гроші і швидко забіг в штаб. Ледве вдалось, тепер знайти потрібні папери і діло в шляпі... Де ж останній документ? Сейф! Він в сейфі, але на підбір коду потрібен час. Арвін протягом 20 хвилин возився із сейфом і майже відчинив, але все ледь не пропало, його розкрили. О ні, мене викрили, потрібно забиратися звідси! Так! - викрикнув хлопець відчинивши сейф. Його знайшли імперські воїни і почали переслідувати, Арвін тікав в сторону берега.
Ось ще трошки і шатл..О ні вони наздоганяють мене! Бластер! Біля каменю!
-побігши за бластером я ледь-ледь не впав.
Піу-піу...
Я на кораблі! Швидко! Заводся, маленька!
Фрррр-фррр..
Вжжжж..
Так! Вдалося! В дорогу на Набу!


Активні боти: Delvinius, Metuko (іншими не користуюсь давно)
Клани: BS, BA, Cult, Man, Ant.
Чому ви вибрали саме ЛТС?
Тому, що я хочу присвятити себе світлій стороні, пізнати знання світлої сили, удосконалити свої бойові навики, допомогти у розвитку клану, знайти хороших друзів і мені здається, що я зможу бути хорошим воїном світлої сторони. Кодекс якраз мені по душі)
Чим ви будете корисні клану?
Активність, допомога в розвитку ідей, ОБ не знаю чи зможу, бо поки що в Ганебному списку.
Чи зможете придбати Support Holocron?
Так.
Vagan
Против.
Arvin
Аргументуй будь ласка чому ти проти, мені цікаво дізнатись чим я тобі не догодив.
Vagan
Глянь в свою репутацию и пойми.
Или обоснуй мне каждый свой минус, и может быть я изменю своё решение.
Arvin
Так би відразу)
1 мінус від Некротоса, через те, що, коли тільки я прибув на портал, дуже хотів мати гарну репутацію і просив плюси, через це він поставив мінус - за випрашування.
2 мінус від Джефрі, навіть не пам*ятаю((
3 мінус від Чайса, за те, що я використовував прокрутку, коли не вмів грати(
4 мінус від Сюрпрайса він збрехав, тоді він на ХДжеді крістал ткшив мене і забирав пушки, я йому поставив мінус, а він сказав, що я з ним начебто не грав і вкрав нік, хоча нік я не крав, просто я не знав про ще одного лироя.
5 мінус від Іжата, за те, що я йому поставив плюс с проханням відповіді, ну і він відповів мінусом.
6 мінус від Афериста - несправедливий, тому що я спитав поставиш плюс? а він відповів "так, але спочатку ти", я поставив, а він поставив підло вчинив поставивши мінус.
7 мінус від Скрепі, за те, що ми з ним грали од, а він мене добивав і тому я поставив, а він у відповідь також.
8 мінус від Дарта Бейна, за те, що я йому поставив мінус, коли він обізвав БС збродом і він у відповідь мені поставив також.
9 мінус від Дана Мора, за те, що я йому скаржився в пм на погрози мені, а він поставив мінус, що є відповідний розділ для скарг.
10 мінус від Ірука, навіть не знаю за що, я з ним нормально грав, навіть навпаки він підло грав.
11, 12, 13, 14, 15 мінус від гравців МАНу, за те, що я тоді прийшов і відразу пішов з клану, зробив помилку я, спокусився на рекрутинг. Раніше був запеклим кланранером.
16 мінус від Евоіда, за те, що я посварився з членом культу і пішов з клану, а він поставив мінус.
17 мінус від Мьорфі, за те, що я начебто багато брехав.
18 мінус від Мазахаки, за те, що він неправильно зрозумів мою відповідь і подумав, що я збрехав) Я йому сказав в пм тоді про мою відповідь)
19, 20 мінус від Лімборд, просто за те, що він тоді ставив всім підряд мінуси, я грав тоді мідлом проти нього і він поставив за "підлу гру".
21 мінус від Зомбіхант, за те, що я балувався на дуельному бластером)
Наче все. Я зрозумів всі мої мінуси і я вже підло не граю, намагаюся казати завжди правду, в мене є одна ціль - це ЛТС. Я гадаю, що судити мене по моїм минулим мінусам - неправильно, адже я змінююся і позбуваюсь поганих звичок.
Vagan
Я видел как ты сегодня играл подло, увы это всего лишь слова.
Arvin
Ні це не просто слова, порівнюючи з моєю минулою грою, я вже більш стриманий і граю частіше без добивань і підлих прийомів. І якщо вже на те пішло, то в кодексі ЛТС не забороняється грати підло, лише вітається прояви честі. Я намагаюсь грати без добивань, але буває що можу зіграти підло, признаю це, я виправляюсь і вважаю, що я став чеснішим, як би ти не думав. Всі ми не ідеальні, але прагнемо ними бути, я стараюсь бути кращим і думаю деякі це помітили.
Melkor
Що в тобі змінилося з моменту попередньої заявки, і як ти думаєш за що ти не подобаєшся Вагану?
Arvin
З моменту попередньої заявки я став більше поважати супротивника, рідше почав давати волю своїм емоціям, почав серйозніше відноситись до речей. Думаю через те, що за весь рік мого перебування на порталі я себе погано зарекомендував і почав пізно виправлятись, тому залишив за собою погані спогади про мене. Через це я напевно йому не подобаюсь, так як грав раніше досить підло і бувають у мене випадки, коли я противника добью чи ще щось. Але я сподіваюсь, що він змінить про мене думку і буду намагатись виправлятись, аби показувати себе з гарної сторони.
Ever
Что-то никто не отписывается... На самом деле мне кажется, что у тебя уже нет желания сюда вступать. Ну чувство такое =\
Melkor
Окау, докажи нам що ти змінився та хочеш поступити, зніми демки як ти перемогаєш на любому сревері 4 гравці чий лвл не нище 4.
залити їх можеш в архів і на файлообмінник або закинути на ютуб.

Окау, докажи нам що ти змінився та хочеш поступити, зніми демки як ти перемогаєш на любому сревері 4 гравці чий лвл не нище 4.
залити їх можеш в архів і на файлообмінник або закинути на ютуб.
Suprem
Если знание - сила, то тогда, если знание есть - ума не надо?

А как ты думаешь?
Arvin
2Ever
У мене є бажання вступити, просто я не міг його виразити поки мені не почали задавати питання.
2Torn
В процесі.
2Jodo
Зна­ння — це ще не розум. Можна багато чого знати, але не використовувати це, і саме тоді всі добуті знання дорівнюють нулю. Щоб заволодіти ними, потрібно постійно вчитися, цікавитися новими речами, не боятися відкривати сторінки нової книги. Без розуму ти не будеш наполегливо вчитися і тому, я вважаю, що знання — це складова нашого мозку та наших думок. Тобто знання не можуть бути здобуті без розуму.
Suprem
Суди о человеке больше по его вопросам, чем по его ответам.­(с)

Как ты думаешь, почему так?
Arvin
Коли людина задає питання, то можна відразу зрозуміти, яка вона насправді, адже важче задати мудре питання, аніж відповісти на нього. Треба вміти поставити правильно питання, щоб отримати бажану відповідь, а це дається не всім. І тому, потрібно людину більше судити по його питанням, бо воно може бути таким, що навіть в ньому є і сама відповідь. Я згодний з цим афоризмом, тому що сам так роблю в багатьох випадках.
Giterball
І тому, потрібно людину більше судити по його питанням


Людину потрібно судити по її вчинках.
Хм.. хоча ми люди любимо судити все що відбувається довколо нас, але якщо подумати і ще трішки то "ми" взагалі ніхто щоб когось судити.

Як ти розумієш те що я написав вище ?
Ever
ЗА
Arvin
Torn, ось)
http://www.ex.ua/view_storage/506212549769
Giterball, я думаю, що ми люди занадто багато судимо інших, а не дивимось за власними вчинками. Якщо подивитись на себе, то зрозуміємо, що ми ніхто, щоб судити інших, адже ми робимо стільки необдуманих вчинків, а прагнемо ще дивитись за іншими. Тобто ми повинні насамперед подивитись на себе, а потім зрозуміти, що інші люди такі самі як всі і ми не маємо права їх судити.
Ever, дякую велике)
Giterball
За
Suprem
За
Melkor
Добре, мій квест зараховано.

і дай мені відповідь на ще одне питання, як ти розумієш цей пункт кодексу

Вітається прояви честі і доблесті на сервері. Звичайно для кожного прояв поваги до суперника проявляється по різному, наприклад для Дарта Мола повага до суперника було забезпечення його швидкої смерті. Хтось розцінює це як не вбивання гравця який в чаті або спиною до вас .. Для кожного це по своєму, тому як слідувати цьому пункту кожен вирішує сам.


І який в тебе ось цей прояв поваги до суперника?
Arvin
Я розумію цей пункт кодексу так, що навіть якщо проти тебе ворог, ти повинен проявляти до нього повагу, але кожен по різному її проявляє. Я проявляю повагу до гравців, коли вони стають в чат не б'ю їх, коли впав, то стою і не добиваю.
Melkor
Спробуй чуть розгорнутіше і не так грубо і конкретно.
Arvin
Гаразд. Кожен гравець заслуговує поваги і не важливо ворог він чи союзник. Члени ЛТС показують свою могучість навіть при чесній грі, проявляючи честь і доблесть до ворога. Як не як, а повага від ворога - це найприємніше і тому, кодекс каже, щоб ЛТСовці поважали суперника і показували гарну гру.
Я буду поважати суперника, показуючи гарну чесну гру як можна краще і доблесніше. Розкрив як зміг.
Melkor
Ну не зовсім то, але добре, стараєшся, ще всерівно багато вчитися)
ЗА.

І будь так добрий, не полінуйся та прочитай ще раз наш Кодекс та Історію.
Успіхів!
Wergon
Привіт Арвіне у мене для тебе є завдання. Як ти мабуть знаєш недавно закінчився між галактичний турнір. Мені стало цікаво чи у сайбера учасника Konstantin’a був якийсь дефект, чи його уміння дійсно були такі кволі. Твоє завдання полягає принести мені сайбер Konstantin’a.

P.S. На скріншоті повинно бути видно надпис що ти у бив Konstantin’a, а також його тіло і відрізана рука в якій він тримає свій сайбер.
Arvin
Вибач, Вергоне, але я не зміг одоліти Konstantin'a. Я не достатньо добре володію сабером, аби перемогти його.

Шановні ЛТСовці, моя заявка розглядається вже на протяці 7 днів, прошу звернути увагу на неї.
Wergon
Чому не відписав раніше? А чекав до останнього поки пройде час?
Arvin
Я просто намагався спробувати всетаки подолати його.
Wergon
Проти

100/6 = 16.6 – вартість одного голосу
16,6*4=66,4%
Відмовлено.
.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.