Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Antarian Rangers] Raiquaza
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Raiquaza
"Я ознайомився з Конституцією Республіки і Законами Антарських Рейнджерів і готовий їх дотримуватися."
Здравствуйте.
Зовут меня Rai-quaza, родом я из Корусанта тут я родился и рос. В детстве мне довелось увидеть джедая в действии, конечно, тогда я еще не знал кто такие джедаи но образ, оставленный тем незнакомцем навечно остался у меня в памяти. Несколько лет спустя я узнал, кто были те люди, а точнее я узнал, что они были джедаями и тогда я знал, кем хочу стать когда выросту. И я начал тренировки, благо мой дядя был не плохим солдатом и он научил меня всему, что знал сам. В свое совершеннолетие я собрался и отправился испытать удачу, поступить на обучение к джедаям. И но как это не удивительно но меня приняли и началось мое обучении. За время моего обучения мне часто казалось, что я что-то делаю не так, как будто я был не на свое месте и вскоре я решил уединиться, что бы полностью познать самого себя, прийти к гармонии с самим собой, так началось мое отшельничество.

Через пол года я вернулся к на родину и обнаружил, что был исключен из ордена из за долгого отсутствия, думаю все просто посчитали что я погиб или еще что. Но я не унывал и решил попробовать себя в другом облике, я стал солдатом Республиканской армии. Я пробыл в армии, довольно долго учитывая сколько я находился в ордене. В армии я нашел много друзей которые помогали и с которыми я досей поры дружу. Один из них и предложил мне попробовать присоединиться к Ордену Анфор что я и решил сделать. И как не странно мне снова улыбнулась удача и меня приняли в орден в котором я и пробыл очень долго время. В ордене мне показали каким должен быть настоящий рыцарь. Тут я сдружился с многими и встретил много старых друзей знакомых мне еще из республиканской армии. После Анфора мне снова улыбнулась удача и я смог попасть в Звездную Анархию, очень прославленную организации где были очень известные и очень сильные бойцы с которыми мне выпала честь служить и подружиться с многими. Звездная Анархия была моим домом до самого своего закрытия, после чего я стал вольной птицей, и занимался то тем то сем. Но вскоре я снова смог попасть в хорошую организацию, называлась она Freedom но к сожалению долго она не просуществовала и так же закрылась.
И вот я стою здесь и это моя история.
P.S. Был приглашен Taviscaron
Riot Riot
А, ну За. Надежный игрок и всё такое.
Elroy
Помню тебя, помню только положительное. Общались раньше, были в нескольких кланах вместе. Хороший человек, умелый игрок. Я не колебаясь проголосую ЗА

З.Ы. Elroy
Lotr
Банальне запитання, але, якщо не секрет, що тебе втримало на порталі після 4-х років перебування на ньому? Адже більшість кланів розпались, гравці також тихенько розбрідаються хто куди, а ти тут _a1.gif
Raiquaza
Даже не знаю как сказать, что-то всегда привлекало во вселенной Звездных Воин и сам портал, те же друзя,знакомые. И здесь всегда интересно)
Lotr
Звісно, купа позитивних голосів зі старту можуть зійти за халатність з нашої сторони, але просто вигадати нічого не можу. А значить і не варто, бо напевно за стільки років гравці встигають себе зарекомендувати з усіх сторін, що ж тут питати.
За.
Sphinx
Очень старый игрок с навыками. Я за его вступление.
Taviscaron

i
Сповіщення:
Вітаю, тебе прийнято до клану!

Дозволь скористатись нагодою і трохи прискорити твою адаптацію в Республіці. Організація у нас велика, тому, щоб не витрачати дарма час, рекомендуємо звернути твою увагу перш за все на наступні питання:

  • Ти подав заявку до нашого клану і проявив бажання стати його частиною. Твоє бажання задовольнили, тепер ти - член Республіки. Ти свідомо й добровільно вирішив взяти на себе відповідальність за свої дії і вчинки та прийняв на себе обмеження, яких вимагає Конституція Республіки та правила тої організації, частиною якої ти став. Виправдай же виказану тобі довіру і не зганьби ім'я Республіки. Детально про це написано в цьому >голокроні<, також кілька дуже слушних порад є >тут<, але, якщо коротко, то просто не неси надмірний негатив в грі і на форумі. Не реагуй на провокації. Проявляй розсудливість та повагу до інших гравців і будь гідним представником нашого клану.
  • Республіка - один з небагатьох кланів Порталу, для вступу до якого від гравців не вимагаються фінансовий та персональний Голокрони. Через це нам доводиться платити абонплату, яка в рази вища за абонплату інших кланів. Це дорого нам обходиться і з кожним місяцем статки нашого фонду стають все скромнішими. Але в той самий час в нашому клані перебувають в середньому 60 гравців! Якби хоч половина з них купляла фінансовий голокрон на один місяць або вносила до нашої казни 3000 куагів, то проблема з абонплатою відпала б миттєво. Уявіть собі, лише половина гравців, адже таку суму може дозволити собі витратити навіть школяр. Та такого не відбувається, що змушує мене звертати твою увагу на >цю< і ось >цю< теми одразу. Зі станом нашого фонду можна ознайомитись з щомісячного звіту Міністра Фінансів.
  • Наший клан існує на ЮАЗі вже близько 6 років, при цьому стабільно в ньому перебуває найбільша кількість гравців в порівнянні з будь-якою іншою організацією Порталу. Безумовно, щоб підтримувати й розвивати таку велику організацію, деяким гравцям доводиться докладати багато зусиль. Ми пропонуємо й тобі внести свій внесок в майбутнє клану, бо ти вже став його частиною. В >Центрі Зайнятості< ти знайдеш перелік актуальних вакансій і оголошень, які одразу введуть тебе в курс справ в клані. Проявляй активність та ініціативність, це дуже важливо.

  • Ми маємо власну конференцію в Скайпі. По суті - це місце, де соклани можуть просто поспілкуватись один з одним, а також мати змогу отримати свіжі новини стосовно життя клану і порталу в цілому. Якщо ти зацікавлений і хочеш приєднатись, то просто виконай інструкції з >цієї< теми.


Дякую тобі за увагу, щасти!
.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.